Per Nando

25/05/2024

Ara calor, però la pròxima setmana podrien tornar les tempestes.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Les temperatures màximes entre 30-35°C serà el més destacable durant les pròximes jornades, però s’intueix un nou possible canvi de temps que portarà noves tempestes.

Bon dia!!! Dissabte 25 de maig del 2024, comencem un cap de setmana on deixem enrere uns dies on les tronades localitzades han donat que parlar en algunes poblacions a la Mediterrània, just ahir en poblacions Catalanes com Solsona i Taradell, les granissades varen ser força importants, penseu que estem a Maig i l’aigua superficial del Mar Mediterrani encara està relativament freda, vorem allà cap a l’Agost i Setembre, perquè cada vegada les tempestes són més virulentes.

Però bé!!! Centrem-se en hui i en les imatges del satèl·lit i ara mateixa tenim núvols baixos que novament es trencaran en eixir el sol, hui no esperem tronades, però pot ser que caiga algun ruixat aïllat en els Pirineus Catalans.

ATENTS QUE PUJEN LES MÀXIMES!!!!☀️☀️🔥🔥🔥

TEMPERATURES A 850HPA
TEMPERATURES MÀXIMES HUI MODEL AROME.

Bé, tant hui com els pròxims dies la pujada dels termòmetres serà el més notori i podrem dir que ens esperen dies d’estiu on les màximes rondaran els 30-35°C en els punts més càlids de la geografia Valenciana com les comarques centrals i interior de València.

ATENCIÓ!!! Perquè dilluns entra una miqueta d’aire fred que farà baixar novament els termòmetres i a més creix la possibilitat de tempestes que podran ser localment fortes per l’interior del territori Valencià i Catalunya.

Dimarts i dimecres de nou les temperatures començaran a pujar i tornarà l’estabilitat després de les tronades que esperem per a dilluns.

ATENTS!!!! OBSERVEM MÉS CANVIS!!!⛈️⛈️⛈️⛈️

Doncs bé!!! Estarem al aguait, perquè novament sembla que podrien vindre canvis en forma de tempestes vespertines a partir del proper divendres. Tot això a causa de que l’anticicló es podria situar prop de les Illes Britàniques i des d’allà, podria descarregar novament aire fred en capes altes sobre la península Ibèrica i com no a tota la Façana Mediterrània, això podria inestabilitzar novament la situació atmosfèrica amb nova probabilitat de tempestes intenses cap a les nostres terres.

Aquesta situació l’anirem confirmant els propers dies, però almenys la situació de calor prolongada que es veia fa uns dies, els models la tiren enrere i ens deixaran respirar un poc més.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra tant al web com a les xarxes socials 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando