Per Nando

24/05/2024

I ara de cap cap als 30-35°C. Bufffff

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

LLevat d’algunes tempestes localitzades per la província de Castelló i Catalunya el dia de hui, atents a la pujada de temperatures a partir de demà.

Bon dia!!! Divendres 24 de Maig del 2024, comencen el dia i ho fem pensant sobretot en el cap de setmana, perquè ara si que si, sembla que serà el preludi de l’estiu que se’ns aveina i que alguns models estacionals fa unes setmanes que ho contemplen.

Com tots els matins penjem les imatges del satèl·lit i podem observar quan són les 5 de la matinada al territori Valencià alguns núvols baixos que aniran trencant-se al llarg del matí. A Catalunya tenen ara mateixa algunes precipitacions disperses per la part de més al nord-oest i atents perquè està vesprada tindrem nou risc de tempestes a la part nord de Catalunya i també a l’extrem nord de la província de Castelló, però seran coses molt localitzades.

ENTRADA CÀLIDA A PARTIR DE DEMÀ!!!

A partir de demà torna la estabilitat completa i atenció perquè ens afectarà una massa d’aire prou més càlida i provinent del nord d’Àfrica que farà pujar els termòmetres de valent amb valors que sobretot a les comarques centrals del territori Valencià podran oscil·lar entre els 30-35°C durant tot el cap de setmana. Per tant serà un cap de setmana plenament estival on podreu gaudir de sol i platja.

I LA SETMANA QUE VE?

La pròxima setmana continuarem amb Anticiclò i calor de la bona al Mediterrani, encara que dilluns i dimarts els termòmetres podran baixar uns 4-5°C, a partir de dimecres tornaran a pujar per damunt dels 30°C, en una setmana pròxima sense complicacions meteorològiques i que la calor sembla que ens acompanyarà tots els dies.

FINS DEMÀ.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra tant al web com a les xarxes socials 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando