Per Nando

23/05/2024

D.A.N.A en l’horitzó?

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

La pujada important dels termòmetres serà el més important durant el que queda de setmana, però i la setmana que ve?

Bon dia!!! Dijous 23 de Maig del 2024, continue amb les il·lusions de la vida, intente en el dia a dia fer coses noves, mantindre l’afició viva, treballar i portar una vida més o menys normal, però altres no acaben de fer-se l’ànim i intenten destrossarte la vida. Això només té dos paraules clares ENVEJA I ODI!!! Però bé!!! Ens centrem en l’afició i en el futur i la justícia ja s’encarregarà de tot.

Deixem tema enrere i ens fixem en el satèl·lit, poca nuvolositat cap al territori Valencià, però així i tot tenim alguns núvols alts. Més nuvolositat tenen per l’interior Català sobretot on ara mateixa tenen algunes tempestes actives que les pròximes hores desapareixeran, però està vesprada podran tornar de manera molt localitzada i puntual per l’interior de Catalunya i alguna es pot formar també per l’interior de la província de Castelló i al límit en Terol.

PREVISIÓ SETMANA!!!

Bé, l’únic més interessant per a esta setmana es que demà novament tindrem alguns ruixats i tempestes poc importants, però com dic, poca cosa i que no fa falta ni fer-se ressò. Atenció al cap de setmana, perquè se’ns tira una massa d’aire prou més càlid i que farà enfilar-se els termòmetres per damunt dels 30°C. Per tant cap de setmana pràcticament estival i estable.

PRÒXIMA SETMANA!!!

Encara que els models veuen una D.A.N.A en l’horitzó la pròxima setmana, a nosaltres una D.A.N.A ens pot afectar de mil maneres.

Veient els últims models meteorològics i sabent que anem encarats cara als mesos més potents de l’estiu, la pròxima setmana existeix la possibilitat de un embossament d’aire fred acabe sobre l’Atlàntic, el que podria fer d’atractor d’una massa d’aire més càlid cap a la península ibèrica i per tant portar una extensió de l’estiu a bona part de la península i com no a nosaltres.

En resum: els models ja veuen l’estiu ahi, prepareu tots els artilugis estiuencs, perquè ara si que no ens escapem.

FINS DEMÀ!!!!

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra tant al web com a les xarxes socials 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando