Per Nando

22/05/2024

Van acabant-se les tempestes. I ara que?

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Avís groc encara cap a les Illes Balears, però la situació amaina, es tornen a vore canvis?

Bon dia!!! Dimecres 22 de Maig del 2024, novament ahir es van repetir eixes tempestes per la província de Castelló i que localment varen vindre acompanyades de granís, unes tempestes localitzades però fortes i que pareix que tenen de moment les hores comptades.

Però be, ens fixem en el satèl·lit com tots els matins i observem que la inestabilitat continua hui mateix cap a les Illes Balears on ara mateixa es troben en avís groc per precipitacions i tempestes, però estes tempestes també aniran a menys durant la jornada i acabaran per remetre per complet.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS!!!

FONT AVAMET.

Novament les precipitacions d’ahir es van concentrar a la província de Castelló, sense descartar alguns ruixats puntuals i molt poca cosa que es van donar en punts de les Marines. Cal destacar eixes precipitacions del nord del territori Valencià i els registres que més van sumar són els 29 mm d’Ares del Maestrat, 27 mm d’Adtzeneta del Maestrat, 26 mm de Cortès d’Arenoso i Sant Mateu, 25 mm de Vistabella del Maestrat i Xodos, 24 mm a Culla, 23 mm a Artana, Villamalur i Les Useres, 21 mm a la Serratella o Vilar de Canes o els 19 mm de Benafigos o Torralba del Pinar.

QUE PASSARÀ ARA?

A partir de hui només es produiran algunes tempestes molt localitzades per la zona de Catalunya, però que podrien tornar afectar a les comarques de Castelló el proper divendres, però ens adintarem cap a un cap de setmana on regnara la estabilitat i a més i com podeu comprovar en la imatge, una massa d’aire més càlid provinent d’Àfrica ens començarà afectar el cap de setmana fent pujar els termòmetres.

Una massa d’aire càlida que els models meteorològics cada vegada li donen més protagonisme i per tant la calor tornarà apretar el cap de setmana i amb signes de que continuarà la setmana que ve on sembla que la calor forta ja vol intuir que ve per a quedar-se tot l’estiu. HO SEGUREM!!!

FINS DEMÀ.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra tant al web com a les xarxes socials 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando