Per Nando

21/05/2024

ATENCIÓ!!!Continuem amb tempestes fortes i amb granís, atents al cap de setmana.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Les tempestes localitzades sobretot a la província de Castelló continuaran presents els pròxims dies. Atenció a la pujada de termòmetres el cap de setmana.

Bon dia!!! Dimarts 21 de Maig del 2024, continuem amb eixes tempestes localitzades que sobretot afecten dia darrere dia a la província de Castelló, encara que puntualment i de manera més localitzada també ho fan a les comarques del sud de València i nord d’Alacant. Ahir deixaven precipitacions que inclús van ser dignes de menció a poblacions com a la Serra d’en Galceran ( Els Ivarsos) amb 32 mm i molts d’ells en forma de granís, 31 a Vilar de Canes, 30 mm a Benafigos, 25 mm Atzeneta del Maestrat i la Torre d’en Domènec, així com moltes més poblacions del nord del territori Valencià i a més punts de la Vall d’Albaida i la Marina Alta, així com també el Baix Segura i el Baix Vinalopó, però ja van ser coses molt més anecdòtiques.

Però mirem satèl·lit com tots els matins i es poden observar les tempestes que ens afectaven ahir i ara mateixa el cel està prou ras, menys a la província de Castelló que tenen nuvolositat a estes hores prou important.

PREVISIONS HUI I PRÒXIMS DIES!!!

AVISOS HUI AEMET.
PROBABILITAT DE TEMPESTES HUI MODEL AROME

Avís groc hui a tota la província de Castelló per les tempestes intenses que es poden produir aquesta vesprada i que podran ser prou generals per aquesta zona i també pel nord de Catalunya, aixi com també a l’est de l’illa de Mallorca. Atents perquè seran localment fortes o inclús molt fortes i anar acompanyades de pedra. Puntualment i com va passar ahir, no descartem també alguna tempesta per les muntanyes del sud de València I nord d’Alacant.

Demà i el dijous la possibilitat de tempestes es redueix de manera molt localitzada a Catalunya i per tant l’oratge serà prou més estable i tranquil, encara que de nou divendres les tempestes podran afectar novament amb intensitat la província de Castelló.

CAP DE SETMANA I PRÒXIMA SETMANA!!!

El cap de setmana ens entrarà l’anticicló amb una massa d’aire més càlida que farà pujar els termòmetres al voltant dels 30°C al nostre territori, la situació serà pràcticament d’estabilitat.

La setmana que ve continuarem amb temperatures més acordes per a finals de Maig, però novament l’entrada d’una miqueta d’aire fred en capes altes podrà propiciar que tornen les tempestes de vesprada cap a les nostres terres. Situació que anirem seguint i informant les properes jornades.

Seguimeeeeeeent!!!

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.

Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com

WhatsApp: 648841571

Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra tant al web com a les xarxes socials 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando