Per Nando

20/05/2024

Hui repetició de tempestes localitzades i possibilitat de granís.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Finalment tempestes molt restringides les d’ahir, però que de nou es poden repetir el dia de hui amb possibilitat de noves granissades.

Bon dia!!! Dilluns 20 de Maig del 2024, la situació de tempestes més generals que esperàvem el dia d’ahir, es va tornar de nou en una situació ridícula menys a la província de Castelló i sud de València on encara les tempestes van caure en algo de força i inclús amb granís a Ontinyent, Aielo de Malferit i Vallada, així i tot vàrem tindre precipitacions prou importants com vorem a continuació.

Però bé!!! Mirem el satèl·lit i amb eixes imatges podem comprovar com creixien eixes nuvolades ahir de vesprada que varen deixar eixes tempestes cap a Catalunya i el territori Valencià, ara el cel està prou lliure de núvols, però açò de nou canviarà també el dia de hui.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS!!!

FONT AVAMET.

Com veieu tenim registres força importants a la província de Castelló i que deixaven fins eixos 77 mm a Sorita, 50 mm a Herbers, més de 40 mm a La Tolodella, La Pobla de Benifassà o Morella, els vora 37 mm a Cinctorres o el Portell de Morella, entre molts altres. A les comarques del interior de València també les tempestes ahir deixaven fins a 9 mm a Moixent o Vallada i vora 10 mm Aielo de Malferit on eixes tronades varen vindre acompanyades de granissdes prou pronunciades.

HUI REPETICIÓ DE LA JUGADA!!!

MAPA SIMBOLS HUI
AVISOS AEMET HUI.

La previsió de hui i demà ens torna a dir que tindrem que estar pendents de les tempestes, perquè encara que seran localitzades, podran créixer en energia per l’interior de la província de Castelló, Catalunya i cap a l’est de les Illes Balears i deixar acumulats importants, amb el perill del granís. A les muntanyes del nord d’Alacant també existeix aquest risc, però hui la previsió de que puguem tindre tempestes fortes pel sud del territori Valencià és menor que el dia d’ahir. De totes maneres ho seguirem, perquè no es descartable.

Aemet ha activat l’avís groc per eixes tronades per l’interior de Castelló, Catalunya i també a les Illes de Mallorca i Menorca.

PREVISIÓ SETMANA!!!

Tant demà com els pròxims dies les tempestes continuaran de vesprada per la província de Castelló i Catalunya, però cada vegada aniran a menys, on inclús el proper dijous-divendres podríen desaparèixer definitivament, amb el desplaçament de l’aire fred en altura més cap al centre del continent Europeu.

Atenció!!!perquè aquest desplaçament de les masses d’aire, que produirà l’avanç de l’anticicló cap a les nostres latituds a finals de setmana, propiciara una pujada important de les temperatures el proper cap de setmana.

Ara bé!!! Caldrà vigilar els pròxims dies, perquè podria no durar massa aquest Anticiclò i portar novament moviment la setmana que ve amb nous embossament d’aire fred circulant pel nord de la península Ibèrica.

Siga com siga, ací estarem sempre per a contar-ho, mentrestant seguim atents que hui continuem amb tronades.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.

Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com

WhatsApp: 648841571

Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra tant al web com a les xarxes socials 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando