Per Nando

19/05/2024

Hui i demà tempestes més generals i localment fortes i amb granís.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Avís groc per l’interior de Castelló i Catalunya on les tempestes podran ser fortes i anar acompanyades de granís, però sense descartar-ho en altres punts del nostre territori.

Bon dia!!! Diumenge 19 de Maig del 2024, ahir novament varem tindre tempestes fortes a l’extrem nord de la província de Castelló que deixaven fins a 62 mm a Cinctorres, es a dir, en una estona ha plogut quasi com al meu poble en 8 mesos, però són coses tan locals, però almenys confiem un poc en el dia de hui.

De moment i mirant satèl·lit ja podem observar que la Borrasca que teníem entre França i el Mar Cantàbric ha baixat una mica de latitud i això farà que hui les tempestes agafen més protagonisme de cara la vesprada.

PREVISIÓ HUI I DEMÀ ⚡️⚡️⚡️

AVISOS AEMET HUI.
MAPA DE SIMBOLS HUI I DEMÀ

Bé, mati tranquil el que tenim hui, però atents perquè açò canviarà de cara la vesprada amb tempestes que arrancaran per l’interior i que en els mapes actuals no descartem que puguen tocar punts del litoral. La major probabilitat la tenim a la província de Castelló i Catalunya, on inclús Aemet ha activat l’avís groc, però no descartem que eixes tempestes pugen ser fortes en qualsevol lloc, sobretot de la província de València I Castelló.

Demà es podrà repetir el nou patró atmosfèric i de vesprada podran créixer novament nuclis de tempesta que podran afectar qualsevol lloc, però amb més probabilitat a la meitad nord del territori Valencià i Catalunya.

Recordeu que no plourà a tots els llocs, perquè les tempestes solen ser molt irregulars i pot ploure molt al meu poble i al poble del costat ni gota.

QUE PASSARÀ LA RESTA DE SETMANA?

Fins allà el dijous el risc de tempestes de vesprada continuarà a l’interior de la província de Castelló i alguns punts localitzats de Catalunya, però atenció perquè de cara el cap de setmana anirà guanyant protagonisme l’anticicló que portarà una massa d’aire més càlida i que comportarà una pujada important del termòmetre cap a les nostres terres el cap de setmana que ve.

Per tant i per acabar, atents hui a les tempestes localment fortes i més generals que els últims dies i que es podran repetir demà, també atents a les previsions per a finals de la pròxima setmana que apunten estabilitat, però una pujada important del termòmetre.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.

Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com

WhatsApp: 648841571

Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra tant al web com a les xarxes socials 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando