Per Nando

18/05/2024

Atents a les tempestes, demà més generals.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Demà la probabilitat de tempestes puja al nostre territori, especialment per l’interior on podran ser localment intenses.

Bon dia!!! Dissabte 18 de Maig del 2024, entrem ja dins d’un cap de setmana on tot el món està pendent de l’oratge per celebracions varies i sobretot per eixes comunions que es celebren en moltes poblacions de la nostra geografia. I la pregunta si plourà a casa nostra és torna molt freqüent, dubte que intentarem resoldre ací.

Primer que res mirem satèl·lit i veiem molt clarament com gira la Borrasca situada entre França i la península Ibèrica, es la que fa créixer eixes nuvolades i que ara mateixa deixen algunes tempestes al litoral sud de Catalunya i en direcció nord.

CAP DE SETMANA DE TEMPESTES, SOBRETOT DEMÀ.

HUI.

Bé, hui dia molt paregut al d’ahir i de vesprada creixeran tronades sobretot per Catalunya i la província de Castelló que localment podrien ser intenses, hui també creix el risc a les muntanyes del nord d’Alacant on està vesprada també poden sentir tronar, però bàsicament la majoria del territori Valencià ni ens enterarem.

DEMÀ

Demà diumenge el risc de tempestes creix i seran més generals de cara la vesprada per l’interior, encara que les eixides dels models mesoescalars no confien massa que arriben a la costa, per tant amb el mapa de símbols hem actualitzat el que més menys podrà passar el dia de demà. Atents que les tempestes podran ser localment fortes allà on es formen, sobretot per la província de Castelló que és on Aemet ha activat l’avís groc.

Tranquils als llauradors perquè podeu regar tranquil·lament perquè no serà una situació per a deixar saó.

PRÒXIMA SETMANA!!!

Dilluns també tindrem tempestes, però molt més restringides a la província de Castelló i Catalunya de cara la vesprada, encara que no descartem que també es puguen donar mes al sud del nostre territori.

Dimarts i dimecres podríem tindre el dies més estables i les tempestes serien molt anecdòtiques a la Façana Mediterrània, encara que de cara a dijous creix novament la possibilitat de tempestes més generals amb el pas d’una vaguada.

Avançant un poquet més i per tant les previsions es fan menys certeres, sembla que cap a finals de la pròxima setmana podríem estar baix la influència de l’anticicló que començaria a afectar-nos pel nord d’Àfrica i ens podria portar una pujada important de les temperatures.

Però bé!!! Encara que no siga per a tirar coets, sobretot demà estarem pendents d’eixes tronades que esperem que siguen més generals i almenys ens facen estar una mica més entretinguts.

Fins demà.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.

Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com

WhatsApp: 648841571

Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra tant al web com a les xarxes socials 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando