Per Nando

17/05/2024

Continuen les previsions de tempestes fortes i generals el diumenge-dilluns.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Continuem pendents de les previsions per a diumenge on les tempestes podran ser generals i localment fortes deixant acumulats dignes de menció en alguns llocs.

Bon dia!!! Divendres 17 de maig del 2024, continuem pendents dels diferents models meteorològics de cara a diumenge-dilluns, perquè segons les últimes eixides revisades, sembla que serà el moment més inestable cap a les nostres terres com vorem ara després.

Primer que res mirem satèl·lit i no tenim massa núvols de moment cap al Mediterrani, situació que tornarà a canviar de cara la vesprada, on novament creixeran tempestes locals.

TEMPESTES LOCALITZADES ENTRE HUI I DEMÀ!!!

AVISOS HUI PER TEMPESTES.
EVOLUCIÓ TEMPESTES HUI I DEMÀ

Entre hui i demà continuem amb risc de tronades molt localitzades que hui afectaran sobretot a Catalunya i extem nord de la província de Castelló, tenim avís groc activat per aquestes tronades que poden deixar fins a 20 mm en una hora i que no descartem que puguen vindre acompanyades de granís.

Demà continuarem amb tempestes molt locals als mateixos llocs, però a més també tindrem risc de que puguen aparèixer de manera molt dispersa per les zones muntanyoses del sud de València i nord d’Alacant.

ATENTS A DIUMENGE!!!

Com fa dies anem anunciant el diumenge-dilluns serà el moment més inestable i que es quan a nivell sinòptic tindrem l’aire fred més al damunt de nosaltres, això farà que sobretot de cara al migdia o vesprada començem a créixer nuvolades que podran deixar tempestes generals, que preferentment creixeran per l’interior i podran avançar cap al litoral.

Caldrà estar demà pendents dels mesoescalars, perquè mentre el model Europeu allarga la situació de tempestes també per a dilluns, el model Americà restringeix eixes tempestes el dilluns només a Catalunya, per això mateix, demà sabrem amb més exactitud si dilluns també serà un dia de tempestes generals o no.

PERÒ LES TEMPESTES PODRIEN ACABAR LA PRÒXIMA SETMANA!!!

L’aire fred continuarà circulant la pròxima setmana pel nord de la península Ibèrica i això podria afavorir que si torna a baixar un poc més cap avall de cara mitjans-finals de la setmana que ve, les tempestes podrien tornar a guanyar protagonisme.

Però açò encara queda molt lluny, perquè sabem que entre diumenge-dilluns tindrem tempestes generals, però els models encara discrepen en la seua durada, per tant anem a esperar 24 hores més per vore que ens diuen i també vigilar per si cap a finals de la pròxima setmana volen tornar novament eixes tronades cap a casa nostra.

Fins demà!!!

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.

Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com

WhatsApp: 648841571

Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra tant al web com a les xarxes socials 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando