Per Nando

15/05/2024

Atents a les tempestes de diumenge, cada vegada agafen més color.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

La D.A.N.A que anirà bambant per la península acabarà complicant i prou l’oratge sobretot el proper diumenge quan les tempestes podran ser fortes i generals.

Bon dia!!! Dimecres 15 de Maig del 2024, ahir creuava eixe front que sobretot pel matí i fins entrada la vesprada va afectar Catalunya i també el nord de la província de Castelló on tenim alguns acumulats com els 33 mm de Vilafranca, 14 mm d’Ares del Maestrat o els 12 mm de Catí com als més importants.

Bé, però mirem el dia de hui i el primer que fem és mirar el satèl·lit i radar i continuem amb més núvols quan més al nord de la Façana Mediterrània ens trobem, just es a l’interior de Catalunya i a la part més litoral on ara mateix se estan produint alguns ruixats que inclús poden ser forts.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR!!!

Novament ahir van ser protagonistes les temperatures màximes que van deixar registres propers als 34°C a Oriola, 32°C a Coix i Crevillent i entre 30-31°C a Albatera, Bigasrte, Elx, Almoradí, Asp, Alacant, Xixona, Elx, Formentera del Segura, Sant Fulgenci, El Genovès o Novelda. Les comarques del nord es salven ahir d’eixes temperatures més altes i almenys van respirar un poc.

Hui baixen eixos termòmetres respecte ahir i almenys ja podrem respirar a totes les comarques, no farà fred, perquè les temperatures es mouran al voltant dels 25°C, però almenys eixa baixada entre 3-5°C ens vindrà bé.

PRÒXIMS DIES AMB TEMPESTES LOCALITZADES!!!

Els pròxims dies i fins dissabte anem a continuar amb la mateixa tònica, es a dir, sol i estabilitat cap al sud del territori Valencià, per parlar més clar, estabilitat a la província de València i Alacant. La situació més inestable la trobarem a Catalunya i també però amb menys probabilitat a la província de Castelló on les tempestes sobretot de vesprada podran fer acte de presència i de manera local podrien ser fortes.

ATENCIÓ ENTRE DISSABTE-DILLUNS, PERQUÈ CREIXERÀ LA INESTABILITAT ⚡️⚡️⛈️⛈️⛈️⛈️

AIRE FRED EN ALTURA DURANT EL CAP DE SETMANA
ACUMULATS PRECIPITACIONS PRÒXIMS 10 DIES MODEL EUROPEU.

Tenim que estar pendents a partir de dissabte amb el desplaçament de la D.A.N.A més cap al sud i el seu moviment cap a l’est, perquè això propiciara que les tempestes vagen a més el cap de setmana i sobretot el diumenge quan podran ser generals a tota la Façana Mediterrània i ser localment fortes o inclús molt fortes. Una situació que podria allargar-se també el pròxim dilluns, per començar a millorar a partir de dimarts-dimecres pròxim amb una nova pujada de temperatures.

Així que seguiment en els models meteorològics els pròxims dies, perquè les tempestes van agafant color i sembla que bona part del territori Valencià també vorem ploure i tronar entre dissabte i dilluns pròxim.

Seguimeeeeeeent!!!

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando