Per Nando

16/04/2024

A 24 hores d’una baixada de termòmetres i que més, però les tendències s’enganyen?

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

El més important la baixada de termòmetres a partir de demà i respecte a les últimes jornades ens deixarà respirar un poc, però plourà?

Bon dia!!! Dimarts 16 d’abril del 2024. Les temperatures anormalment altes tenen les hores comptades, però encara hui serà un dia molt càlid com vorem ara després. L’avorriment meteorològic més les altes temperatures que venim arrastrant durant tota la tardor i l’hivern ens fa parar a pensar que si aquestos mesos van a ser així de hui endavant a casa nostra, tindrem que cambiar els nostres hàbits el més prompte possible.

Però bé!!! Mirem satèl·lit i cel continua força net de núvols a causa de l’anticicló que continua al damunt nostre i porta oratge estable i amb bona cosa de sol durant totes les jornades. Encara que ahir varem tindre alguns núvols d’evolució per l’interior, finalment no varen deixar cap precipitació per les nostres terres.

BAIXADA DE TERMÒMETRES IMPORTANT EN 24 HORES, PERÒ PLOURÀ ESTA SETMANA?

MÀXIMES HUI, MODEL AROME
MÀXIMES DEMÀ MODEL AROME
ANOMALIES TÈRMIQUES PRÒXIMS DIES.

Bé, la baixada de termòmetres que finalment serà una normalització de temperatures respecte als valors que es venen donant des de finals de la passada setmana, serà el més important dels pròxims dies. Hui encara tindrem valors propers als 30°C a les comarques del sud del territori Valencià, mentre que a Catalunya, nord del territori Valencià i les Illes Balears ja es notarà eixa baixada del mercuri.

Demà la baixada de termòmetres serà més notòria al nostre territori també i les màximes quedaran al voltant dels 20°C. Una situació de temperatures normalitzades que ve per a quedar-se per a llarg segons les eixides dels models meteorològics.

L’anticicló que se centrarà sobre les Illes Britàniques serà el causant d’eixa normalització dels termòmetres i també d’eixe canvi de vents més humits que inclús podrà portar algunes precipitacions poc importants el divendres a les zones costaneres. En qüestió a festes d’Alcoi i Banyeres i com ja vaig dir estos dies passats, sembla que finalment no perillen i el cap de setmana tindrem pràcticament oratge estable i temperatures al voltant dels 20°C de màxima.

PERÒ LES TENDÈNCIES VEUEN PLUJA O NO?

PREVISIONS PROXIMES SETMANES AEMET.
SITUACIÓ SINÒPTICA PRÒXIMA SETMANA MODEL ICON.

Bé, els models van bojos a dia de hui per a la setmana que ve, mentre les previsions estacionals del Europeu i d’Aemet ens mostren una situació humida per a la pròxima setmana, els models operacionals van bojos en aquest aspecte i no s’acaben d’aclarir..

Tot dependrà del Anticiclò Britànic i el seu moviment la setmana que ve, perquè si no acaba tombant prou com he vist en les últimes eixides dels models meteorològics, no acabarà d’entrar eixe vent humit i inestable a casa nostra per a vore ploure com cal.

Per tant i encara que els models estacionals ens mostren una pròxima setmana prou humida, cal dir que de moment els models operacionals esfumen eixa opció en les últimes eixides, i per tant cal continuar seguint la seua evolució els propers dies per vore si finalment confirmem inestabilitat o pel contrari continuem amb la sequedat de fa 7 mesos.

Continuem informant………

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando