Per Nando

15/04/2024

Atents!!! És confirma el canvi de tendència, que ens portarà?

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo, Última hora

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Desastres naturals que estem patint per culpa de la falta de pluja i les altissimes temperatures. Canviarà segons les últimes tendències?

Bon dia!!! Dilluns 15 d’abril del 2024, estem pendents de l’evolució de l’incendi a Tarbena i Parcent i esperem que aquesta nit, les condicions meteorològiques haguen servit per almenys controlar aquest incendi devastador que es va propagar molt prompte a primeres hores de la vesprada d’ahir. Les cremes incontrolades, la falta d’efectius i la poca prevenció que junt amb la falta de precipitacions, estan condicionant molts incendis que si no actuem prompte podrem passar un estiu molt complicat.

Però bé!!! Com tots els matins se’n anem a vore el satèl·lit i res important cal destacar a estes hores, absència de nuvolositat que continua regnant a la Façana Mediterrània.

HUI CONTINUA LA CALOR I ALGUNES TEMPESTES!!!

MÀXIMES PREVISTES HUI, MODEL AROME.
POSSIBLES TEMPESTES HUI, MODEL AROME.

Bé, tant hui com demà continuarem amb forta calor i com si a l’estiu ens trobarem,, temperatures màximes que continuaran pujant fins als 30°C en alguns sectors sobretot de les comarques centrals, però els valors de vora 25°C es donaran pràcticament a tot el Mediterrani. Atents perquè hui creix la probabilitat de tempestes, que afectaran les comarques de més a l’interior nord de València i Castelló i també tenen risc per els Pirineus Catalans.

CANVIS A PARTIR DE DIMECRES!!!

La calor s’acaba per fi i a partir de dimecres, la davallada de termòmetres serà molt important i tindrem una normalització de les temperatures, que ens farà tornar al mes d’abril que es on estem. Una normalització de les temperatures que va per a llarg i almenys no veiem en els mapes noves calorades a la vista.

ANTICICLÒ BRITÀNIC!!!!

I aquesta baixada de termòmetres serà gràcies al canvi de patró atmosfèric que ens portarà l’anticicló Britànic, a partir de dimecres ens portarà un règim de vent més allevantat. Caldrà seguir les previsions perquè inclús podrà portar algunes precipitacions entre dijous i divendres cap a les nostres terres.

A més tindrem un embossament d’aire fred que anirà creuant per l’estret de Gibraltar cara al Mediterrani durant el cap de setmana, però a dia de hui no sembla que portarà precipitacions el proper dissabte, però podria complicar un poc l’oratge cap al sud del territori Valencià a partir de diumenge i dilluns.

Continuem també molt pendents de les tendències per a finalitzar Abril, perquè els models meteorològics veuen una situació humida i tans sols per això a Meteopoble ja estem contents.

Resumint…. canvi de patró en només 48 hores i que portarà eixa baixada de termòmetres i la possibilitat de precipitacions entre dijous i divendres en alguns sectors i ja vorem si tornen cap allà el diumenge-dilluns. Almenys pujen les opcions de pluges respecte als últims mesos i caldrà seguir-ho de ben aprop.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando