Per Nando

14/04/2024

Tendències força interessants per a la part final d’abril.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Tindrem que aguantar la calor unes 60 hores més, després un canvi de patró atmosfèric portarà baixada de termòmetres i molt pendents de la inestabilitat que podrà portar.

Bon dia!!! Diumenge 14 d’abril del 2024, situació de tendències a seguir i que amb les últimes eixides dels models dona un respir als Alcoians de cara el dissabte en les seues festes de cara el cap de setmana, el model Americà lleva eixes tronades de cara a divendres-dissabte, però les tendències continuen molt interessants per a la recta final d’abril i tindrem que estar molt pendents dels models a partir del pròxim cap de setmana.

Però com tots els matins, el satèl·lit mana, però sense massa que dir, absència total de nuvolositat cap a les nostres terres, mentre la Dana continua donant fortes precipitacions cap al nord del continent Africà.

MOLTA CALOR ENCARA!!!!

MÀXIMES PREVISTES HUI, MODEL AROME

Molta calor encara ens queda per passar tant hui, com demà, com el pròxim dimarts amb valors que novament s’aproparan o passaran de manera local els 30°C a bona part de les terres Valencianes, Catalanes o Illenques. La davallada de termòmetres la notarem a partir de dimecres on sembla que ens quedarem al voltant dels 20°C de màxima o inferiors una bona temporada. Recalcar que demà podrem tindre algunes tempestes per l’interior, però que no semblen que vagen a ser massa importants.

ATENTS A LES TENDÈNCIES!!!

SITUACIÓ SINÒPTICA MODEL AMERICÀ FINALS PRÒXIMA SETMANA.
ACUMULATS PRECIPITACIONS MODEL AMERICÀ PROXIMS 14 DIES.

Bé xiquets, situació força interessant la que van veient els models a partir de dimecres que es quan l’anticicló viatjarà fins les Illes Britàniques. Des d’allà ens portarà el vent de llevant més fresc que farà baixar les temperatures de manera notable, de moment tot açò amb sol i sense pluges.

Les últimes eixides dels models ens diuen que els veïns d’Alcoi i de Banyeres de Mariola podran respirar entre cometes, perquè l’oratge podria finalment aguantar fins a eixes dates. Ara bé!!! Caldrà seguir-ho de ben aprop, perquè els models segueixen insinuant una inestabilització de l’oratge cap a finals de setmana i sobretot de cara finals d’abril, on eixe llevant podrà tornar-se més inestable i fer créixer les opcions de pluges al Mediterrani.

Tots els models meteorològics i els models estacionals del Centre-Europeu ens indiquen una situació humida al Mediterrani. Ara el que cal anar perfilant dia a dia, per anar veient quan i on comença a ploure a casa nostra.

Per tant i com sempre vos dic cal fer Seguimeeeeeeent!!!!

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando