Per Nando

13/04/2024

Atents!!! Creix la possibilitat de vore tempestes fortes entre divendres i dissabte que ve

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Temperatures d’estiu el que tindrem aquest cap de setmana i fins dimecres, després vindran les tempestes.

Bon dia!!! Dissabte 13 d’abril del 2024, cap de setmana de calor, però amb canvis que sembla que van confirmant-se a partir del proper dimecres i que ara més endavant descriurem el que pot passar.

De moment mirem satèl·lit i l’anticicló deixa tota la península amb pràcticament absència total de núvols i precipitacions, situació que encara s’allargarà uns quants dies més, després pareix que la cosa canvia.

CALOR FINS AL DIMECRES!!!

TEMPERATURES PREVISTES MODEL AROME. FONT METEOCIEL
POSSIBILITAT DE TEMPESTES DILLUNS

Be, calor i sol es el que ens espera aquest cap de setmana a la Façana Mediterrània. Màximes que pràcticament estaran al voltant dels 25-30°C a tot el Mediterrani que faran traure la mànega curta a les hores centrals del dia.

El únic canvi el tenim el dilluns, perquè el pas d’una vaguada farà créixer tempestes de vesprada que seran molt localitzades i sembla que només afectarien a comarques de l’interior Català i del nostre territori. Situació que anirem seguint i demà podrem afinar millor. Dimarts tornarà a ser un dia estable i calorós i a l’espera dels canvis a partir de dimecres.

ATENTS ALS CANVIS!!!

A partir de dimecres la situació canvia i les temperatures patiran una davallada dels termòmetres de vora 8°C. L’anticicló es situarà sobre les Illes Britàniques i farà que el vent de llevant fluix afecte les nostres terres.

Estarem pendents perquè de cara el divendres i amb l’entrada d’un poc d’aire fred en altura, podríem tindre creixement de tempestes irregulars però amb certa intensitat tant divendres com dissabte. Vorem com evolucionen els models, però la variabilitat atmosfèrica sembla que ens podria acompanyar tot el que queda d’abril.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando