Per Nando

11/04/2024

Actualització!!! Atents perquè el llevant podrà tornar amb precipitacions.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Les últimes eixides dels models aposten per llevant de cara la pròxima setmana que inclús podrà tornar-se inestable cap a finals.

Bon dia!!! Dijous 11 d’abril del 2024, comence a estar més pendent dels models meteorològics, perquè ara mateixa aposten per un canvi de patró atmosfèric de cara la pròxima setmana i que inclús podrà portar canvis cap a les nostres terres com vorem ara després.

Primer que res mirem satèl·lit com tots els matins i no hi ha massa que destacar cap a les nostres terres, si que podem observar com comença a despenjar-se la D.A.N.A per Còrsega i Cerdenya, però que a nosaltres farà tot el possible per no afectar-nos els pròxims dies.

HUI BAIXEN ELS TERMÒMETRES, EL CAP DE SETMANA PUJEN.

La previsió per als pròxims dies i el cap de setmana es que no tindrem complicacions en l’oratge, bona cosa de sol que no ens impedirà de disfrutar del descans a l’aire lliure. Això si, hui tenim baixada de termòmetres respecte ahir, però atents perquè demà i el cap de setmana tornen a pujar les temperatures i sobretot diumenge serà el dia més càlid amb valors termòmetrics que podran pujar fins als 30°C.

ALGUNES TEMPESTES LOCALITZADES DILLUNS!!!

Com he dit abans, el cap de setmana i inicis de la setmana que ve pràcticament estarem predominats baix la influència de l’anticicló que portarà estabilitat al nostre territori. Ara bé!!! Una xicoteta vaguada podrà creuar pel nord de la península el dilluns i això podrà afavorir el creixement d’algunes tempestes molt localitzades per l’interior, en un principi i de confirmar-se, no sembla que seran cosses massa importants.

ATENTS A LES TENDÈNCIES!!!!

EIXIDA GFS LLARG TERMINI.
TENDÈNCIES PLUGES MODEL EUROPEU LLARG TERMINI
( INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL )

Atenció a les tendències perquè sembla que va confirmant-se un Anticicló Britànic a partir del pròxim dimarts i que portarà uns baixada de termòmetres a causa de l’entrada del llevant produït pel mateix Anticiclò.

Ens haurem de fixar l’evolució de cara a finals de la setmana que ve, perquè si les tendències van pel mateix camí, aquest Anticiclò ens podra portar més aire fred en altura que junt amb eixe llevant podria portar inestabilitat més destacada cap a la Façana Mediterrània.

Es una opció que ara mateixa contemplen les eixides del model Americà i ens ho avalen les tendències humides del model Europeu ( Intel·ligència Artificial) en les seues últimes eixides també.

En resum, encara que a Meteopoble sabem que estem parlant de terminis molt llargs en meteorològia, també sabem que si es confirma eixe Anticiclò cap al Regne Unit, podríem tindre més opcions a precipitacions a llarg termini, aleshores ara mateixa confiem perquè és el que veuen tots els models meteorològics de cara mitjans de la setmana que ve i amb possibilitat de precipitacions a partir del 19-20 d’Abril. Creuem els dits………..

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando