Per Nando

10/04/2024

Atents!!! Pujada de termòmetres el cap de setmana. Les tendències veuen canvis.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Baixada de termòmetres que hem notat, però de cara el cap de setmana tornen a pujar. Atents perquè les tendències veuen canvis i analitzem el model Ecmwf d’intel·ligència artificial i el model Gfs amb la seua eixida operacional.

Bon dia!!! Dimecres 10 d’abril del 2024, continuem a Meteopoble observant de totes les maneres, per vore si veiem canvis, perquè tenim l’estiu ben aprop i cal que ens ploga abans de la manera que siga, no sabem a ciència certa que passarà aquest estiu, però veient el dels últims anys cal pensar que fresquet no serà, però ja vorem…..

Bé, mirem satèl·lit com tots els matins quan ens alcem i sense nuvolositat ens trobem cap a les nostres terres, ahir finalment si que es van produir eixos ruixats i tempestes per Catalunya, més concretament per la comarca Gironina, però finalment coses molt aïllades, en quan necessitem un bon temporal generalitzat per tot arreu.

TEMPERATURES MÍNIMES!!!

FONT AVAMET

Ahir baixaven les màximes i les mimimes i almenys ho hem notat,una baixada que deixa uns valors més discrets i agraïts per tots!!! Perquè de la calor tenim molt de temps per a queixar-se.

De moment els valors més freds que es donen a les 5 de la matinada cap al nostre territori es a la Rambla de Mariola a Bocairent amb -2,7°C, -1,4°C a Calles, -0.9°C a la Rambla de la Sarga a Xixona o els -0.3 Foia Ampla de Mariola a Agres.

També tenim els valors mínims més càlids i com es normal és donen cap a la costa amb els vora 14-15°C de València, Orpesa, Santa Pola, Benicàssim, Xàbia, Pego o Torrevella.

APROFITEU QUE TORNA LA CALOR EL CAP DE SETMANA!!!!

EVOLUCIÓ TEMPERATURES A UNS 850HPA PRÒXIMS DIES.

Bé, sense canvis destacables en la situació meteorològica els pròxims dies i tampoc inicis de la pròxima setmana, on continuarem amb Anticiclò potent al damunt nostra i que per tant ens assegura l’oratge estable i assolellat un bon grapat de dies més.

Ara bé!!! Atents, perquè la baixada dels termòmetres que hem patit des d’ahir, serà novament recompensada per una pujada important a partir de divendres i que molt possiblement ens farà parlar de valors pròxims als 30°C durant el cap de setmana. Arrea constipat!!!🤦🤦🤦🤦

ANALITZEM TENDÈNCIES AMB EL GFS I EL MODEL D’INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL CENTRE-EUROPEU.

EIXIDA OPERACIONAL GFS A PARTIR DEL 20
EIXIDA MODEL D’INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL ECMWF EN FASE EXPERIMENTAL A PARTIR DEL 20.

Estarem molt pendents de les tendències i els diferents models meteorològics, perquè pareix que veuen canvis a partir del 20 d’abril més o menys i que trencarien aquest oratge Anticiclònic, sabeu que parlem a 10 dies vista i per tant aquestes tendències cal agafar-les amb pinça, perquè quan més ens allunyem en les previsions, més baixeta es la fiabilitat.

Però bé!!! Ahir vaig consultar per primera vegada el nou model d’intel·ligència artificial del model Centre-Europeu a partir del 20 d’abril i veia una configuració Anticiclònica cap a les Illes Britàniques i amb possibles llevants cap a la Mediterrània i per tant inestabilitat, com veu ara mateixa el model Americà, però l’última eixida del model de I.A Ecmwf que vos mostre ahi dalt el que veu a partir del 20 són noves borrasques Atlàntiques que portarien nova situació de pluges i oratge rebolicat sobretot a la part més occidental penínsular.

En resum, les tendències ara també les farem guiant-se en els models tradicionals, però també mirant el futur de la Intel·ligència Artificial en meteorològia, per anar veient qui va afinant més. De totes maneres algun canvi es veu cap al 20 d’abril i que caldrà seguir l’evolució els pròxims dies i que caldrà confiar de que per fi ens porte eixe llevant desaparegut cap a les nostres terres.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando