Per Nando

8/04/2024

Comencem setmana, demà alguns canvis, però i pluja?

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

La calitja ens abandonarà hui i demà patirem una agraïda davallada de termòmetres que sembla que durarà uns dies més.

Bon dia!!! Dilluns 8 d’abril del 2024, ahir varem fer descans meteorològic a Meteopoble, però hui retornem, cal fer-ho amb gana, però cal descansar de vegades el cap, per a intentar tornar i fer-ho amb eixa motivació per a explicar l’oratge al nostre territori, però últimament sabeu que l’oratge a casa nostra ens desmotiva i no poc.

Però bé!!! Ací a Meteopoble continuem amb gana i com tots els matins el primer que fem és mirar satèl·lit, la situació al cel continua igual que aquest cap de setmana, alguns pas de núvols sense més transcendència i eixa pols en suspensió que poc a poc hui anirà retirant-se del nostre territori.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR!!!

FONT AVAMET.

Temperatures màximes d’ahir i temperatures mínimes actuals que continuen molt altes per a l’època, ahir novament varen tocar els 30°Ca Callosa d’en Sarrià, Cocentaina, Castell de Castells, la Vall d’Alcalà, L’Alqueria d’Asnar o Beneixama, mentres des del sud de València fins a la província de Castelló varen quedar entre 5-6°C més baixetes i per tant deixant eixe rotgle del nord d’Alacant i inclús extrem nord de l’interior de la província de Castelló com a màximes més altes del nostre territori.

TEMPERATURES MODEL AROME HUI.

Atenció perquè hui patirem un dia prou càlid tant a les comarques centrals com al sud d’Alacant on no descartem que puntualment superen els 32°C i en algunes localitats sobretot de l’interior del sud de la província d’Alacant s’aproximen fins als 35°C de màxima. Però com veieu tant a les comarques centrals de Catalunya com a les Illes Balears tindrem valors molt propers hui als 30°C. Una sensació i una realitat de que la Mediterrània cada vegada és més càlida.

A PARTIR DE DEMÀ CANVIS!!!

Mapa en altura pròximes hores. Font meteociel.

A partir de les pròximes hores començarà a creuar una vaguada pel nord de la península Ibèrica que portarà inestabilitat pel centre i nord peninsular, però que a nosaltres no ens afectarà. Com a molt algunes precipitacions o tempestes aïllades durant la pròxima nit o demà mati per Catalunya i les Illes Balears i poc més.

El que si que notarem el dia de demà és eixa desaparició de la calitja i a més eixa important davallada dels termòmetres respecte el dia de hui, de més de 6-8°C i deixant valors més suportables i més acordes per a l’època.

I sembla que eixa baixada de termòmetres durarà més del que un principi esperava, tot gràcies a que la D.A.N.A que es despenjarà fruit de la vaguada de demà, quedarà més aprop de nosaltres els pròxims dies i això farà que l’aire fred en altura mantinga els termòmetres més suportables a la Façana Mediterrània, almenys fins el pròxim cap de setmana.

Aquesta D.A.N.A que quedarà situada entre Itàlia, les Illes Balears i el nord d’Àfrica els pròxims dies a nosaltres no ens afectarà, però si que ho farà en alguns punts del nord d’Itàlia, Còrsega i Cerdenya i inclús les Illes de Mallorca i Menorca el pròxim dijous amb algunes precipitacions o tempestes.

PER A QUAN LA PLUJA AL NOSTRE TERRITORI?

De moment continuem sense una clara visualització de canvis cap a les nostres terres, sembla que el proper cap de setmana,de nou pujaran els termòmetres gràcies a una massa càlida que novament ens afectarà des del nord d’Àfrica. A partir d’ahi i de cara la segona quinzena d’abril, els models meteorològics i com es normal és mostren molt difusos i alguns mostren algun canvi de patró, però això ja ho vorem durant aquesta setmana.

En resum, hui calor, demà per fi eixa baixada de termòmetres que ens farà respirar fins el pròxim cap de setmana que sembla que ens tornarem apropar als 30°C. De pluja continuem esperant, però confiant de que almenys abans de finalitzar Abril ens porte alguna cosa.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando