Per Nando

6/04/2024

Esperem molta calor, però es veuen canvis?

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Les temperatures continuaran molt altes durant este cap de setmana i el proper dilluns, després baixada dimarts, però no durarà massa.

Bon dia!!! Dissabte 6 d’abril del 2024, tornem a entrar dins d’un cap de setmana on no haurem de patir massa, per fenòmens meteorològics adversos al nostre territori i el que si que patirem es eixa calor avançada que ens fa tindre valors com si estiguerem immersos cap a finals de Maig.

Però bé!!! Mirem satèl·lit com tots els matins i només observem eixes super borrasques Atlàntiques que continuen afectant de debò la part més occidental d’Europa, inclosa la península Ibèrica, però que a nosaltres no ens afecten pràcticament per a res.

Molta calor la que esperem durant este cap de setmana com hem dit abans i sense inestabilitat cap a les nostres terres. Atenció demà i dilluns perquè podríem tindre els dies més càlids i ja veurem fins on s’enfilen eixos termòmetres.

Atents perquè entre dilluns i dimarts ens creuarà una vaguada que podrà deixar algunes tempestes a Catalunya i les Illes que inclús podrien ser de certa intensitat, situació que seguirem de prop a vore que passa. A més tindrem una transitòria baixada de les temperatures el dimarts d’entre 6-8°C.

Però novament a partir de dimecres, l’anticicló tornarà a guanyar protagonisme i portarà bona cosa de sol i temperatures cap amunt i que de cara finals de la pròxima setmana podríem tindre valors de fins a 30°C de nou cap al nostre territori.

Per tant la pròxima setmana continuarem sense canvis importants, llevat d’eixes tempestes fruit de la vaguada que creuarà entre dilluns-dimarts.

Caldrà esperar per a vore si la segona quinzena de més o ja més de cara a finals d’abril ens porta un altre patró atmosfèric diferent. Si que podem intuir a estes hores que sembla que no faria tanta calor la segona part del mes, però sense clares visions de pluja de moment, en els moments actuals ni a tan sols llarg termini.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando