Per Nando

5/04/2024

Estem davant un potent Anticiclò que retornarà.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Quines màximes i quines mínimes estem tinguent i tindrem les pròximes jornades. Atenció a la pròxima setmana.

ACTUALITZACIÓ VESPRADA.

Font Avamet

Benvinguts de nou!!! Tornen els 30°C al nostre territori el dia de hui a la població d’Agres i també aproximacions a eixos valors a les comarques centrals, interior de València i també interior sud d’Alacant com podeu veure al mapa i la taula elaborada per Avamet.

La situació continuarà molt calorosa les pròximes jornades i caldrà estar molt atents als incendis forestals, que hui ja estan donant esglais a diferents poblacions Valencianes i a més tenim que lamentar la mort de una persona en l’incendi a la població de Bocairent.

Aquest matí en la previsió que teniu més endavant atisbavem una situació sense perspectives de precipitacions ni a llarg termini. Ara a Meteopoble podríem tindre esperances a partir del 20 d’abril observant els últims models meteorològics.

Aquesta situació anirem seguint i informant els pròxims dies per si les tendències ens acaben donant la raó, perquè creguem que ja es hora i nosaltres també ens mereixem la pluja. Força 💪💪💪💪💪💪

ACTUALITZACIÓ MATÍ.

Bon dia!!! Divendres 5 d’abril del 2024, que voleu que vos diga, el començar a sobrar-te roba inclús per la nit a principis d’abril comença a donar-me angoixa, inclús por, perquè sabem que ací, al clima Mediterrani, els estius cada vegada són més insuportables i per això mateixa m’asusta el saber que ja el tenim ahí.

Bé, que tenim que fer només que seguir endavant i informar, i com tots els matins ho fem mirant el satèl·lit, com veieu la Borrasca que es troba impactant sobre Irlanda i el Regne Unit a nosaltres només ens porta nuvolositat alta i poc important, això sí, amb algunes pluges a Galícia que es veu que allà no ha plogut encara res…. Mare meua.

QUINES MÍNIMES!!!!

FONT AVAMET.

Quina barbaritat!!!! Que tinguem que parlar de mínimes quasi tropicals en apenes entrada la primavera al nostre territori, però la qüestió és que es una situació que ens tindrem que anar acostumant o migrar a països nòrdics.

Destaquem hui quan són les 5 de la matinada primer les mínimes més baixetes i almenys les més suportables del territori Valencià com els 3 a 5°C dels llocs més freds de El Toro, El Pinós, Agres, Artana,Calles, Villena, La Pobla de Benifassà, Bicorp o Bocairent.

Ara toca les més altes que les trobem entre els 18-16°C i que pràcticament les trobem a tot el litoral del nostre territori i a les comarques més centrals, però bé, el rànquing en mínimes més altes hui està a La Vall de Laguar, Xàbia, Benillup, Oliva, Énguera, Pedreguer, Dénia i com no Pego.

I QUIN CAP DE SETMANA ESPEREM!!!

Massa d’aire càlida a uns 1500 metres.

No fa falta parlar massa del que anem a tindre hui, el cap de setmana i inclús el pròxim dilluns que es quan tindrem la massa més càlida al damunt. Situació Anticiclònica amb màximes entre 25-30°C i que inclús el dilluns podríem superar eixos valors i podria ser el dia més càlid. Així que anirem seguint de ben aprop eixes màximes i mínimes que es podran donar els pròxims dies.

ALGUNS CANVIS DIMARTS!!!

EVOLUCIÓ EN SUPERFÍCIE PRINCIPIS PRÒXIMA SETMANA.
CANVI DE MASSA D’AIRE MÉS FRED DIMARTS

Alguns canvis tenim per al proper dimarts amb el pas d’una vaguada que pareix ser que acabarà per formar una D.A.N.A sobre Itàlia cap allà el pròxim dijous. A nosaltres eixe pas de la vaguada farà que dimarts tinguem una baixada de termòmetres de vora 6-8°C respecte a dilluns. A més que podria portar algunes precipitacions o tronades molt aïllades i poc importants per Catalunya i les Illes Balears. De moment coses poc importants com he dit.

PERÒ, POC DURARÀ L’ALEGRIA.

EVOLUCIÓ EN SUPERFÍCIE DE CARA MITJANS PRÒXIMA SETMANA.
ANOMALIES TÈRMIQUES DE CARA MITJANS PRÒXIMA SETMANA.

Com veieu l’alegria de la baixada de termòmetres poc durarà, un nou Anticiclò començarà afectar-nos amb tota la seua potència cap al dimecres-dijous de la pròxima setmana i portarà associat en altura novament una massa d’aire més càlida que farà pujar les màximes per damunt dels 25°C. Una situació que portarà estabilitat atmosfèrica tota la setmana que ve.

En resum, molta calor i una baixada de termòmetres el proper dimarts per a de nou tindre un ascens tèrmic a partir de dimecres. A tot això amb una primera quinzena d’abril perduda per a veure precipitacions al nostre territori i sense indicis de que la segona quinzena ens puga portar alguna situació en condicions.

En fi……. No se que anem a fer.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando