Per Nando

4/04/2024

De la forta calor!!! El més important una vaguada per al proper dimarts.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Finalment de cara últims de setmana o dilluns podrem assolir els 30°C en alguns llocs. Després vigilarem vaguada i baixada de termòmetres.

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

FONT AVAMET.

Benvinguts de nou!!! Estàvem parlant aquest matí de la possibilitat d’assolir els 30°C el pròxim diumenge-dilluns i sense anar més lluny hui ja els hem tocat cap a les comarques centrals del territori Valencià.

Impressionants registres per començar Abril i que després de un NO HIVERN!!! ens deixen valors com els més de 30°C a Sumacàrcer o Canals o els quasi 30°C a Gavarda, Xella o Oliva, però pràcticament totes les poblacions del sud de València han quedat per damunt dels 27°C. Demà temperatures molt paregudes i atenció a dilluns perquè podríem tindre el dia de més calor cap a les nostres terres. Per a flipaaaaaar.

ACTUALITZACIÓ MATÍ.

Bon dia!!! Dijous 4 d’abril del 2024, continuem explicant com tots els dies la situació meteorològica que tenim en aquests moments, la que esperem per als pròxims dies i la possibilitat del que puga passar en un futur, sempre amb una visió i una manera diferent, perquè des de Meteopoble som diferents i així continuarem, perquè la nostra terra ens fa ser diferents per la nostra forma de ser i viure la meteorològia,

Nosaltres tenim un clima Mediterrani, que pot ser molt extrem en els dos sentits, fortes sequeres o períodes de pluges torrencials que ens poden deixar molts mm en poc de temps i d’això en continuarem parlant durant els anys, de pluges segur que en parlarem també, perquè tot són cicles i tots s’acaben.

DE MOMENT LA PREVISIÓ ES DE SOL I CALOR!!!

Com ja heu vist a les imatges del satèl·lit de dalt, continuem sense nuvolositat abundant a la vista, per tant amb signes clar d’anticicló al damunt i que a més junt a la profunda borrasca que se situa sobre les l’Atlàntic que anirà reforçant-se i avançant cap a les Illes Britàniques, els dos junts canalitzen i canalitzaran durant les pròximes jornades, una massa molt càlida que dispararà els termòmetres al voltant dels 25°C, però atenció perquè tornen a créixer les possibilitats de que puguem assolir els 30°C entre diumenge i dilluns. Estarem pendents!!!

DE VAGUADA A DANA I BAIXADA DE TERMÒMETRES DIMARTS.

MAPA AIRE FRED A UNS 5000 METRES FINALS SETMANA/PRÒXIMA SETMANA
MAPA TEMPERATURES A UNS 1500 METRES, FINALS SETMANA-PRÒXIMA SETMANA

Situació clara de sol i calor les pròximes jornades, però pendents de la vaguada que passarà pel nord de la península entre dilluns-dimarts i que podrà portar algunes tempestes a Catalunya i les Illes Balears, sembla que al territori Valencià no, però caldrà vigilar-ho els pròxims dies per si de cas. Aquesta vaguada formarà una D.A.N.A que vindrà a situar-se per a variar a partir de dimecres sobre el país veí Italià.

A nosaltres el més important que ens portarà es la davallada de termòmetres que esperem entre dilluns i dimarts, perquè el proper dilluns tindrem temperatures properes als 30°C i dimarts baixaran entre 6-8°C I apenes sobrepassant els 20°C. És a dir unes temperatures més normalitzades per a l’època en què ens trobem.

I atenció!!! Perquè eixa baixada de termòmetres podria ser efímera, perquè el potent Anticiclò amb una massa d’aire més càlida es començaria afectar novament de cara dimecres-dijous de la pròxima setmana i aportant estabilitat i calor novament cap a les nostres terrees.

De moment no veiem signes de canvis significatius la primera quinzena d’abril, després ja vorem, però no puc deixar de dir-vos que tant de temps sense vore ploure com cal em despaciencia i acaba afectant-me anímicament.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando