Per Nando

3/04/2024

Ahir els models treuen una D.A.N.A per a la pròxima setmana, però serà deveres? Que veuen hui?

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Els models meteorològics ens sorprenen i ens van treue ahir de la mànega la possibilitat d’una D.A.N.A pròxima setmana, però les últimes eixides desvaneixen eixa opció passatgera almenys cap a les nostres terres I l’enfilen cap a Itàlia, situació que caldrà vigilar.

Bon dia!!! Dimecres 3 d’abril del 2024, l’escritt d’aquestes paraules, després de tant de patiment i tants altibaixos i amb una situació d’estar, que jo tan sols ni meu crec després de tot, fa qui hui la motivació siga tant màxima que ara tan sols desitje vore canvis prompte en qüestió de pluges abundants, per a poder gaudir-les amb tots vosaltres.

Primer que res i com tots els matins mirem satèl·lit i de moment nul·litat de canvi com podeu observar, continuen el pas de núvols decoratius, però ací a casa nostra comença a manar l’anticicló Mediterrani que deixarà sol i temperatures més que primaverals els pròxims dies.

ANTICICLÒ I BONES TEMPERATURES!!!

SITUACIÓ SINÒPTICA PRÒXIMS DIES.
TEMPERATURES A UNS 1500 METRES PRÒXIMS DIES

Bé,l’oratge el tinguem garantit aquesta setmana al nostre territori amb eixe Anticiclò més que centrat al Mediterrani i que ens aportarà dies de sol, temperatures primaverals i que a dia de hui els models meteorològics rebaixen eixos vora 30°C previstos per al cap de setmana. Millor que millor, perquè en qüestió de males notícies sempre acaben complint-se en meteorològia. Així i tot tindrem temperatures més que primaverals amb els 25° rondant a bona part de la nostra geografia.

AHIR ELS MODELS ENS VAN FER LES DENTS LLARGUES!!!

MODEL EUROPEU PRÒXIMA SETMANA!!!

MODEL AMERICÀ PRÒXIMA SETMANA!!!

Ahir la situació desbordava als aficionats al veure que tots els models meteorològics apostaven pel despenjament d’una D.A.N.A cap a les nostres terres a mitjans de la pròxima setmana, però hui la realitat es un altra i de moment tots els models actualitzats com l’Americà, El Gem o l’Icon aposten que de nou l’anticicló guanyaria protagonisme cap a les nostres terres, una opció que no sabem que ens dirà el model Europeu perquè no actualititza fins d’aci un parell d’hores. Siga com siga hui es menys probable eixe canvi important amb la possibilitat de que la Dana viatge cap a Itàlia.

En resum, estem a l’abril i per tant la variabilitat modelistica ens pot sorprendre en qualsevol moment, a Meteopoble ací estarem per a contar-ho. I ara més, perquè després de tant de patiment i que això tan sols ho sap els que ho han viscut amb mi, ara toca començar a caminar, respirar, treballar i sobretot seguir amb entusiasme aquest món meteorològic que tant m’encisq de manera personal. Seguimeeeeeeent!!!!!

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando