Per Nando

2/04/2024

A partir de demà temperatures amunt, però és veuen canvis ?

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

L’oratge Anticiclònic i les temperatures altes predominaran aquesta setmana, però és veuen canvis?

Bon dia!!! Dimarts 2 d’abril, deixem enrere els dies festius pasquers i ara si ens centrem en el mes d’abril que te fama de ser inestable i plujós, de moment no ho està fen i després analitzarem els models a vore que ens van dient.

Primer que res i com tots els matins observem el satèl·lit i com podeu comprovar continua la circulació de ponent a tota la península Ibèrica, això si, la nuvolositat és escasa cap a les nostres terres i per tant no impedirà l’eixida del sol amb tota la seua força.

TEMPERATURES MÍNIMES!!!

Fa frescor si eixiu ara mateixa al carrer, encara que les mínimes tenen tendència a pujar progressivament sobretot cap a finals de setmana, de moment encara cal ficar-se la jaqueta abans de tocar l’eixida de casa.

Les gelades són molt puntuals al nostre territori ja de cara mesos on ens acostem a l’estiu, però així i tot gela ara mateixa a Vilafranca o Vistabella del Maestrat. Com veieu al mapa elaborat per Avamet, tot l’interior es troba amb temperatures entre 0-5°C, mentre ens acostem al litoral o prelitoral i les mimimes es mouen entre els 10-15°C.

PREVISIÓ SETMANA!!!!

SITUACIÓ SINÒPTICA
TEMPERATURES A UNS 850HPA.

Setmana totalment Anticiclònica cap a la Façana Mediterrània, amb possibilitat de pas de núvols alts sense més conseqüències a causa de borrasques Atlàntiques, que encara faran ploure sobretot a Galícia, mentres allà s’ofeguen, nosaltres ens continuem secant.

Atenció també a les temperatures, perquè sobretot cap a últims de setmana ens afectarà una massa més càlida, que farà pujar els termòmetres entre els 25-30°C de manera generalitzada i continuada. Unes màximes que també ens podrien acompanyar la pròxima setmana, amb estabilitat atmosfèrica

PER A QUAN CANVIS?

Només faig que mirar i remirar models i de moment no es veuen canvis o indicis de canvis contundents cap a les nostres terres almenys la primera quinzena d’Abril. Sembla, però tot són tendències de ciència ficció, que potser la segona quinzena d’abril la configuració de borrasques Atlàntiques puga pedre força i ahi ja veurem si tenim més opcions.

IMPORTANT!!! Demà no tindrem previsions a Meteopoble, per motius personals en una situació prou delicada que venim patint de fa prou de temps, esperem tornar el dijous i que per fi anem guanyant tota la força que teníem abans i poder gaudir de la vida com hem fet sempre.

GRÀCIES A TOTS I FINS DIJOUS.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando