Per Nando

1/04/2024

Comencem Abril, aigües mil, però pendents de les temperatures.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

De les precipitacions d’ahir i d’una nit freda, passarem a una situació pràcticament Anticlonica i molt pendents de les temperatures.

Bon dia!!! Dilluns 1 d’abril del 2024, deixem un març enrere on de nou ha predominat el ponent al nostre territori i on de nou ens ha deixat molt poca pluja, en una continuació de la sequera que portem arrastrant des del passat setembre.

Comencem mes com he dit abans i ho fem com tots els matins i mirant el satèl·lit, on podem comprovat que ja ens ha abandonat la línia d’inestabilitat que deixava precipitacions dèbils cap a la Façana Mediterrània i que almenys mullava un poc els carrers.

TEMPERATURES MÍNIMES!!!

Bé, la primera nit d’abril ens ha vingut fresqueta i deixa mínimes per davall del 5°C a les comarques de més a l’interior i entre 8-12°C a les comarques més centrals de les tres províncies i pel litoral, fa fresqueta, però son temperatures prou normalitzades per a l’època en què ens trobem i després de passar un NO HIVERN!!!

Destaquem les més fredes de la Taula elaborada per Avamet i que inclús ha arribat a gelar a les poblacions de Ares del Maestrat, Morella o El Toro i com es normal al nostre territori les zones més gelades les trobem a l’interior nord de la província de Castelló.

PREVISIÓ SETMANA, ATENTS A LES TEMPERATURES.

MAPA SINÒPTIC SETMANA.
MAPA ANOMALIES TÈRMIQUES SETMANA.

Bé xiquets, comencen una setmana on tenim clar que no tindrem inestabilitat i l’absència de precipitacions pareix prou clara. L’anticicló començarà afectar tota la part més oriental de la península Ibèrica i ens portarà bona cosa de sol.

Atenció!!! Perquè les temperatures aniran cap amunt dia darrere dia, però serà acostant-se cara el cap de setmana quan les màximes podran superar els 30°C i anticipant així un estiu que promet portar bona cosa de calor.

Segons els mapes de probabilitat que ens trau Aemet cada trimestre, nosaltres, la Façana Mediterrània estem dins de la probabilitat de tindre temperatures superiors al normal en el període d’abril a Juny. A tot això Meteopoble continua sense vore signes d»algun canvi de patró que ens puga portar pluges de veritat. Assustat estic!!!!

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando