Per Nando

31/03/2024

Avança el front i atents que acabarà plovent.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Ara mateixa el front es troba pel centre de la península, però abans de migdia acabarà plovent al nostre territori.

ACTUALITZACIÓ VESPRADA

Benvinguts de nou, les precipitacions finalment han aplegat al territori Valencià, però ho estan fent de manera dèbil com era d’esperar d’un front de ponent, així i tot han estat prou generals llevat de la província de Castelló on esta vegada sembla que es quedaran a 2 veles. Ara mateix plou a bona part de Catalunya i a les comarques de la Diània.

Les precipitacions més importants fins ara les trobem a les poblacions de Sella amb 18 mm,Finestrat amb 17 mm, 15 mm a Camporrobles o Ontinyent o 14 mm a Villena, però són dades provisionals perquè continua plovent per aquesta zona, però també dic que no ho farà per molt de temps i les pròximes hores anirà parant i obrint-se el cel. Així que l’alegria ha estat mínima per al camp.

ACTUALITZACIÓ MATÍ.

Bon dia!!! Diumenge dia 31 de març, hui comencem horari nou, hui acabem mes també i per tant demà encetarem l’abril que ja vorem que ens acaba portant. Després faré un avanç del que veiem a Meteopoble.

De moment mirem satèl·lit i radar i el front que ha llançat la Borrasca Nelson avança pel centre i sud de la península i es el que les pròximes hores farà ploure al nostre territori.

POQUES PRECIPITACIONS AHIR!!!

Precipitacions inapreciables el dia d’ahir i on personalment pensava que haverem registrat alguna tempesta més intensa a les comarques de l’interior de Castelló, que finalment no es va produir. On si que van tindre ruixats i tempestes més intensos encara que molt locals va ser a Catalunya i les Illes Balears, però així i tot poca cosa també.

Si mirem la taula d’Avamet de precipitacions del dia d’ahir, no cal destacar res, perquè el que va ploure es runa tot.

PLOURÀ EN LES PRÒXIMES HORES.

Plourà les pròximes hores i deixarà un dia prou ennuvolat i fred la última tanda de la Borrasca Nelson, però com sabeu i venim dient no seran precipitacions abundants perquè venim de fronts de ponent des del passat Octubre.

Hui dia de Pasqua el cel anirà cobrint-se les pròximes hores i començarà a ploure dèbilment o inclús de manera moderada per l’interior, unes precipitacions que seran més inapreciables per la costa. Les temperatures baixaran respecte ahir i serà un dia fresquet.

PRÒXIMA SETMANA ( AVANÇ ABRIL )

A partir de demà l’estabilitat atmosfèrica torna al nostre territori i l’anticicló guanyarà protagonisme cap a la zona més oriental de la península, on les temperatures cap a mitjans setmana podran superar clarament els 25°C.

Sembla que novament guanyarien protagonisme les Borrasques Atlàntiques de cara finals de la setmana que ve amb nous fronts desgastats.

De moment sembla que la primera quinzena d’abril ve sense canvis importants cap a la Façana Mediterrània on continuarem amb el mateix patró atmosfèric, caldrà seguir la segona part del mes, per vore si es cou alguna cosa, perquè si no malament.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando