Per Nando

30/03/2024

Atents!!! Hui algunes tempestes, demà pluges generals.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Les tempestes que es van produir ahir, hui es poden repetir, però de manera més localitzada, però atenció a demà perquè plourà de manera general.

ACTUALITZACIÓ VESPRADA.

Benvinguts de nou, comencen a créixer alguns ruixats i tempestes que han deixat algunes gotes dèbils per les comarques centrals on es impossible que les tempestes creixquen pel fort vent del sud i llebeig que està bufant per esta zona. Atenció altra volta a l’interior de Castelló on les properes hores novament podran créixer tempestes localment fortes i sense descartar el granís. També Catalunya tindrà les pròximes hores prou mogudes amb creixement de tempestes que seran localment fortes, però que igual que el nostre territori passaran molt ràpidament.

Demà com fa dies que anem dient, serà un dia nuvol amb precipitacions prou generals, però no esperem grans acumulats,això sí, serà un dia prou desapacible per a menjar-se la mona de Pasqua.

ACTUALITZACIÓ MATÍ.

Bon dia!!! Dissabte 30 de març del 2024, abans que me s’oblide recordeu que aquesta pròxima nit, teniu que adelantar una hora del rellotge i quan siguen les 2 de la matinada teniu que ficar les 3h. Un horari que personalment no m’agrada.Perquè no m’agrada? Perquè ens anuncia el imminent estiu i com sabeu estiu vol dir calor i de pensar-ho ja m’agafa ansietat.

Però bé!!! Mirem de bon matí el satèl·lit i podem observar encara l’avanç de les tempestes que van afectar la província de València i Castelló, que sobretot a la província de Castelló arreplegaven eixos acumulats més importants com veurem a continuació.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS!!!

📷 IMATGE DE NOELIA L.C AL TELEGRAM DE METEOPOBLE. BORRIANA 29-03-2024

Com veieu ahir les precipitacions van afectar l’interior de la província de València i Castelló, però, inclús tocaven punts del litoral del nord de València i Castelló, mentre que a la província d’Alacant alguns mm van sumar molt poc importants per l’Alt i el Baix Vinalopó, però coses inapreciables.

Destaquem les precipitacions més importants d’ahir arreplegades ahir a les comarques del nord del territori Valencià com els més de 20 mm a El Toro o Alpuente, 18 mm a Xodos, 17 mm a El Toro, 16 mm a Sinarcas, 13 mm a Xelva, Camporrobles, Requena o Betxí, 12 mm a Vistabella del Maestrat o Ares dels Olms o els 11 mm de Utiel, Calles, Fuenterrobles, Pobla de Sant Miquel o Titaigūes.

PREVISIÓ HUI!!! REPETIM JUGADA 👀⛈️⛈️⛈️⛈️

Hui novament tindrem un matí tranquil a bona part de la Façana Mediterrània, serà a partir d’aquesta vesprada quan novament comencen a créixer nuclis actius de tempesta per l’interior, sembla que hui podran tocar punts de les comarques del sud de València i nord d’Alacant i la resta de l’interior de València, però ràpidament aniran desplaçant-se cap a la província de Castelló i sembla que hui seran més generals a tota Catalunya. Atenció perquè hui eixes tempestes també afectaran les Illes Balears cap últimes hores de la vesprada o ja de cara la nit.

PREVISIÓ DEMÀ, DIA DE PASQUA I DIA MÉS INESTABLE.

Demà la Borrasca Nelson que encara va per ahi bambabnt, farà que des de bon matí tinguem el dia prou ennuvolat, serà de cara mitjan-mati o migdia quan començe a ploure a la majoria de comarques, però amb més probabilitat a les zones de l’interior. No seran precipitacions massa importants, però demà serà un estorb eixir a l’aire lliure a menjar-se la mona, inclús demà no descartem que puga créixer algún nucli de tempesta aïllat en algun moment i lloc de la nostra geografia. Les temperatures que hui baixen vora 4°C, demà encara ho faran una mica més i per tant serà un dia un poc fresquet.

PRÒXIMA SETMANA!!!!

No ens haurem de preocupar la pròxima setmana de l’oratge, perquè a partir de dilluns torna l’estabilitat i les temperatures que aniran remuntant dia darrere dia, amb bona cosa de sol gràcies a l’anticicló que començarà afectar-nos i ens podrà deixar màximes per damunt dels 25°C a partir de dimecres.

De moment no veiem canvis importants en la situació meteorològica ni a mig ni a llarg termini.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando