Per Nando

29/03/2024

Atenció!!! Avís activat per tempestes, granís i vent.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Atents el dia de hui, perquè les tempestes podran ser fortes, anar acompanyades de pedra i fortes ràfegues de vent.

ACTUALITZACIÓ VESPRADA.

Benvinguts de nou!!! Com estava previst, ara mateix tenim una important línia de tempestes que afecta bona part del territori Valencià i que està deixant forts ruixats amb trons i granissades locals, atents sobretot a la província de Castelló on les tempestes són més actives i els ruixats i granís poden estar més presents, encara que tot açò passarà ràpidament demà i diumenge continuarà la inestabilitat al nostre territori.

ACTUALITZACIÓ MATÍ.

Bon dia!!! Divendres 29 de Març del 2024, divendres Sant, on tindrem que estar pendents del creixement de les tempestes aquesta vesprada i vorem on acaben descarregant, perquè poden ser tempestes localment fortes i anar acompanyades de pedra.

Primer que res mirem satèl·lit i ara mateixa tenim el cel prou lliure de núvols o com a molt núvols alts que no impediran que el sol ixca i es deixe vore amb la seua força.

ATENTS A LES TEMPESTES HUI I DEMÀ.

AVÍSOS AEMET HUI
EVOLUCIÓ TEMPESTES HUI I DEMÀ. MODEL AROME
MAPA SIMBOLS HUI I DEMÀ.

Bé xiquets, avisos activats al nostre territori, avisos a l’interior nord de la província de Castelló, per tempestes fortes que poden anar acompanyades de granís i fortes ràfegues de vent, avisos a les comarques del sud de València I nord d’Alacant per vent de ponent que pot bufar amb ràfegues de més de 70 km/h.

La previsió per a hui es prou clara, matí tranquil, però de vesprada creixeran nuclis de tempesta que poden ser potents i que afectaran preferentment l’interior de la província del nord de València i Castelló, però sense descartar que puga formar-se algun nucli de tronada més puntual per l’interior sud de la província de València. Atenció perquè encara que seran de curta durada, podran descarregar amb força i anar acompanyades de forts vents inclús de pedra. No descartem algun ruixat puntual pel litoral, molt poca cosa si es produeix.

Cap al final de la jornada estem tempestes tindran un moviment cap al nord i afectaran de raspalló l’interior de Catalunya.

Demà de vesprada es repeteix la mateixa jugada, però demà eixes tempestes de vesprada també podran afectar a les Illes Balears.

DIUMENGE DE PASQUA.

Diumenge també serà un dia rebolicat, de bon matí ja tindrem un dia prou núvol i tot perquè ens estarà creuant un front de ponent que deixarà ruixats prou generals pràcticament a tot el territori Valencià i Catalunya. De vesprada-nit anirà aclarint-se i acabarà afectant a les Illes Balears. No esperem aquest dia precipitacions massa importants, però si que deixarà un dia sense massa condicions òptimes per a menjar-se la mona, perquè en general serà un dia prou tancat i amb pluges dèbils o puntualment moderades.

La setmana que ve torna l’anticicló a partir de dilluns i que ens portarà oratge estable, assolellat i temperatures cap amunt, per tant de moment la pròxima setmana no tindrem ej un principi precipitacions i el més trist és que continuem sense veure cap indici de canvis importants que ens puguen dur precipitacions abundants i generals cap a les nostres terres. I ATENTS!!!! Perquè l’estiu cada vegada està més aprop i si no plou patirem.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando