Per Nando

28/03/2024

Atents demà i el cap de setmana a les tempestes amb possibilitat de granís.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Atenció demà i el cap de setmana a les tempestes, perquè podran ser fortes i anar acompanyades de granís.

Bon dia!!! Dijous 28 de març del 2024, estem en la recta final del mes i ho farem amb canvi horari, el pròxim dissabte i també ho farem amb inestabilitat en forma de tempestes i que ens faran estar almenys distrets i observant per on es mouen, cosa que disfrute.

Però bé!!! Com tots els dies mirem satèl·lit i tenim el cel mig núvol quan són les 5 de la matinada, on podem observar també al radar que fa unes hores ens ha creuat una línia de precipitacio per les comarques centrals i que ara mateixa també en tenim un altra per l’interior de València que encara pot deixar algun ruixat durant el matí.

Esta vesprada novament creixeran alguns nuclis dispersos que poden deixar algún ruixat o tempesta aïllada.

ÚLTIMES RÀFEGUES DE VENT!!!

FONT AVAMET.

Quines ràfegues de vent també està passada nit i que ens deixen registres de fins a 160 km/h a la Lloma de Bernat, ubicada en Xodos, també els 143 a la Magdalena, ubicada a la població d’Olocau del Rei, moltíssimes poblacions com veieu al mapa elaborat per Avamet on esta passada nit també han superat els 100 km com Bunyol, Castellfort, Ares del Maestrat, El Toro, Benafigos, La Torre d’en Besora, Onda, Ares del Maestrat o el Porrell de Morella, però tenim també ràfegues molt fortes entre 80-90 km a moltíssimes més poblacions. La bona notícia és que aquest vent tendeix amainar, encara que li costarà un poc més hui a l’interior de la província de Castelló.

DEMÀ TEMPESTES FORTES!!!

PREVISIÓ TEMPESTES DEMÀ MODEL AROME.
MAPA SIMBOLS DEMÀ METEOPOBLE. ( Fons windy)

Bé, demà divendres Sant, dia festiu i dia que cal organitzar-se per a eixir algun lloc a pasar el dia, això qui puga, perquè tots no ho podem fer. Però bé!!! Sembla que demà tindrem un matí tranquil, però de vesprada creixeran nuclis de tempesta, més generals dels que pugen créixer el dia de hui. Atents a la província de València i Castelló, sobretot per l’interior, perquè creixeran nuclis actius que podran deixar forts aiguats de curta durada, i que podran vindre amb granís, no descartem que puga arribar algun ruixat pel litoral i cap a últimes hores eixes tempestes podran afectar molt a l’interior del territori Català.

CAP DE SETMANA INESTABLE!!!

SITUACIÓ SINÒPTICA.
PREVISIÓ PLUGES I TEMPESTES CAP DE SETMANA, FONT WINDY.

La situació de borrasques Atlàntiques durant el cap de setmana on molta gent viatja o te programades eixides diàries per a pasar el dia, no serà massa agraciada en quan a la meteorològia. Tant dissabte, com diumenge de Pasqua, esperem dos dies prou rebolicats i amb tempestes de vesprada que podran afectar a qualsevol lloc.

Sembla que el diumenge serà el dia més inestable i on els ruixats i les tempestes podran ser més intensos inclús durant primeres hores de la jornada. Situació que anirem seguint a Meteopoble.

I LA PRÒXIMA SETMANA?

La pròxima setmana s’estabilitzarà l’oratge almenys a casa nostra. L’anticicló anirà guanyant protagonisme a la part més oriental de la península, deixant dies assolellats i sense perspectives de pluges, a més podrà vindre acompanyada d’una massa d’aire càlida afavorida per les Borrasques Atlàntiques i deixar dies de calor. Tot això sense veure cap temporal q la vista.

Gaudim de les tempestes!!!!

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando