Per Nando

27/03/2024

Nelson portarà ràfegues de  més de 120km i menjar-se la mona semblarà complicat.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

El vent protagonista de la jornada i la variabilitat atmosfèrica amb possibilitat de ruixats serà la protagonista de les Pasqües.

ACTUALITZACIÓ VESPRADA

FONT AVAMET

Benvinguts de nou. Després de les fortes ràfegues de vent que està deixant la Borrasca Nelson que ha deixat ràfegues de fins a 135 km/h a Bunyol i més de 100 km/h a poblacions com Llucena, Alcoi o Paterna.

Ara caldrà estat pendents perquè les festes de Pasqua tenen ganes de moviment i tindrem que estar a l’aguait sobretot de les fortes tempestes que podrem tindre entre divendres i diumenge. Seran dies de seguiment de radar I satèl·lit i com no a Meteopoble farem eixe seguiment que tant ens agrada i vorem a qui li toca eixa loteria de les tempestes més fortes.

L’aire fred en altura farà que tinguem vesprades ben rebolicades i creixement de cumulonimbus potents cap a la Façana Mediterrània.

ACTUALITZACIÓ MATÍ.

Bon dia!!! Dimecres 27 de març del 2024, es nota eixa primavera amb eixos ruixats i tronades que ahir es produïen al nostre territori i Catalunya, deixant eixes granissades que sorprenien a molta gent després de no veure caure ni gota al seu poble des de fa temps.

Bé, ara mirem satèl·lit i sobretot observem la potent borrasca Nelson que ahir va ser batejada pels membres d’Aemet i que ja impacta amb fortes pluges sobre Irlanda, Regne Unit i nord-oest de França. Ací com haureu notat ens porta vent, un vent que es deixarà notar sobretot el dia de hui.

Avisos Aemet i últimes ràfegues de vent.

FONT AVAMET

Aemet pràcticament te a tota la península Ibèrica en avisos per vent, però al nostre territori especialment amb eixe avís taronja i que ja significa un avís més seriós per a la població i que el centra sobretot per l’interior de la província de València.

De moment les ràfegues més intenses al nostre territori durant la passada nit, són eixos 90km de la Font de la Figuera o Aiora, més de 80 km/h a Agres, Confrides o Alcoi, també els més de 70 km/h de Bunyol, Xodos, Salem, Otos, Xàbia o Pego.

Açò són dades provisionals perquè la Borrasca Nelson encara farà bufar el vent de valent les pròximes hores, sobretot al territori Valencià, on sembla que esta vesprada girarà a llebeig i bufarà per damunt demà 100 o 120 km/h sobretot per l’interior de la província de València. Demà començarà a amainar i de moment es desactiven tots els avisos per vent al nostre territori.

A més tant hui com demà continuem amb risc d’algun ruixat o tempesta molt dispers per l’interior, però que novament com ahir podria vindre acompanyat de granís.

Ho tindrem mal per a menjar-se la mona a l’aire lliure.

SITUACIÓ SINÒPTICA PRÒXIMS DIES MODEL EUROPEU.
ACUMULATS PRECIPITACIONS PRÒXIMS DIES MODEL EUROPEU.

Bé, pegant una revisada als models i com veieu al mapa sinòptic, continuarà el pas de borrasques Atlàntiques que circularan sobretot pel nord de la península, deixant molta aigua a zones de l’oest, sud i centre peninsular. A casa nostra continuarà la variabilitat atmosfèrica i que sobretot el divendres Sant, dissabte i diumenge de Pasqua, vindrà amb més inestabilitat i la possibilitat de ruixats sobretot per l’interior, però que inclús podran tocar a la costa sobretot diumenge.

Per tant!!! Si teniu programat alguna cosa a l’aire lliure, aneu ben preparats, perquè en qualsevol moment ens podrà sorprendre la pluja.

A més continuarà bufant eixe vent d’orige terral i que sobretot el dissabte i diumenge podrà tornar a bufar amb certa força.

Atents!!!! Perquè sembla que després d’aquesta variabilitat Pasqüera. La pròxima setmana podrà vindre l’anticicló a casa nostra i portar tranquiliat absoluta amb bon cosa de sol i amb temperatures que encara podran pujar més del que ho faran els pròxims dies on tindrem valors pròxims als 20°C. I tot això sense visualitzar de moment cap situació idònia de pluges generals i abundants cap a la Façana Mediterrània.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando