Per Nando

26/03/2024

Algun ruixat hui, però atents, hui començaran les ventades.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

El vent anirà guanyant força les pròximes hores i demà podrà bufar amb ràfegues al voltant dels 120km.

ACTUALITZACIÓ VESPRADA

VENTS PER A DEMÀ MODEL GFS
RADAR PRECIPITACIÓ 17 HORES.

Benvinguts de nou. Aemet acaba de nomenar la Borrasca Nelson, una borrasca d’alt impacte que a nosaltres ja ens està portant fortes ventades i que aniran a més les properes hores. Atenció també als ruixats que s’estan produint aquesta vesprada fruit de l’aire fred en altura I que inclús han deixat granís a poblacions com Vinaròs.

Demà actualitzem, però atents que sembla que la setmana Pasqüera ve prou rebolicada i els ruixats i les tempestes podran ser la tònica d’aquestes festes de setmana Santa.

ACTUALITZACIÓ MATÍ.

Bon dia!!! Dimarts 26 de març del 2024, quin goig ahir encara que va ser poca cosa, el tindre un cel ennuvolat i el sentir ploure ja et pujava un poc la adrenalina, però necessitem molta més pluja del que va fer ahir, per tant des de Meteopoble espere almenys tindre una primavera més plujosa que les dos darreres estacions que hem passat.

Bé, hui mirem satèl·lit i hui la nuvolositat ja ens ve més centrada des de l’oest, fruit d’eixa borrasca centrada entre l’Atlàntic i el Regne Unit que és la que farà que les pròximes hores el vent vaja guanyant força al nostre territori.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS!!!!

Esta vesprada encara tenim el risc de creixement de nuvolades que podran deixar ruixats dispersos arreu del territori, es a dir no plourà a tots els llocs, però si que ens pot sorprendre alguna precipitació en qualsevol lloc a partir de migdia, però res a veure en el d’ahir, que encara que va ser poc, va sumar fins a 44 mm a Xixona, 38 mm a Llíria, 37 mm a Pedralba, 36 mm a Sot de Xera, 33 mm a la Vilavella o VilaMarxant, 31 mm Alpuente, 30 mm a Ares dels Olms, Villar del Arzobispo, la Vall d’Uixó o Xera, 29 mm a Cabanes, Calles, Llíria, Xelva o Loriguilla entre molts altres, perquè com podeu veure al mapa d’Avamet, va ploure pràcticament a tot el territori Valencià.

ARA TOCA VENT!!!

Les Borrasques Atlàntiques tornaran a manar de la situació meteorològica a partir de hui, per tant, a partir de hui i demà també tornarem a sentir el vent que podrà bufar fort.

El dia de hui i quan són les 5 del mati ja deixa alguns registres com els 80km de Bunyol ( Alto Gordo ) o els 72 km de la Font de la Figuera. Serà a partir de les pròximes hores quan començe a guanyar força i sobretot demà deixarà ratxes fortes entre 80-100 km i que de manera puntual podran sobrepassar els 120 km/h. El dijous començarà amainar novament aquest vent fort de procedència terral. Aemet ha activat sobretot per a demà avís groc a quasi tot l’interior del territori Valencià, però anirem seguint-ho perquè eixos avisos podran anar variant.

Actualitzem!!! Plourà a Pasqua?

Com veieu al mapa, això de si plourà a Pasqua, depèn on anem ho tindrem molt mal, regular o prou bé. I sembla que al nostre territori anem a tindreu prou bé!!! Encara que l presència de borrasques Atlàntiques aniran creuant fronts d’oest a est del territori peninsular i a nosaltres ens podran deixar alguna gota durant els pròxims dies. Atenció a diumenge perquè podríem tindre un front més actiu que els pròxims dies anirem confirmant i ens podria perillar el menjar-se la mona. Les temperatures tampoc variaran massa i el fred no serà el gran protagonista d’estes Pasqües. Però atents perquè després de que amaine el vent de ponent a partir de dijous, el diumenge tornarà amb força per a fer volar el catxirulo.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando