Per Nando

25/03/2024

Atenció!!! Plou i tronarà ens ventarà i ja vorem si no mullem la mona.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Plou quan són les 5 de la matinada per la província de Castelló avançant cap a Catalunya, però ho tornarà a fer a bona part del territori Valencià.

ACTUALITZACIÓ VESPRADA.

Durant la vesprada-nit nit encara tindrem ruixats que estan avançant per l’oest del territori i encara faran sumar un poc més a l’arreplegat fins ara al nostre territori. Com veieu al mapa elaborat per Avamet la ploguda ha estat de manera general i els majors registres de precipitacions sumen entre els 20-35 mm fins ara. Demà encara podrà caure alguna gota i inclús alguna enfarinada a les serres, però demà començarà a ser protagonista el vent de ponent que anirà pujant la seua força.

ACTUALITZACIÓ MATÍ.

Bon dia!!! Dilluns 25 de març del 2024, dia per a mi preciós, perquè finalment després de tant de temps i encara que no serà per a massa, vore unes imatges així amb la circulació de la nuvolositat al damunt nostre dona almenys una mica d’emoció, encara que sabem que no plourà el que tindria que ploure.

La Dana circula més o menys per l’estret de Gibraltar i poc a poc anirà reintregrant-se cap a la circulació general, per eixa transició hui deixarà noves pluges i tempestes i per això mateix serà un dia d’acció meteorològica. De moment si mireu el radar, les pluges han avançat de sud cap a nord, del territori Valencià, com estava esperat i ara es desplaçen cap a Catalunya. Però tranquils que açò no ha acabat I novament creixeran més núvols que deixaran precipitacions les properes hores.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS I PREVISIÓ PLUGES PRÒXIMES HORES.

FONT AVAMET.

Encara que ha plogut de moment de manera minsa, ho ha fet pràcticament a tot el territori, però de moment les xifres són ridícules i deixen fins a 8 mm a Macastre, 7 mm a Bunyol, 6 mm a Riba-roja, Requena, Utiel, València, Pilar de la Foradada o Caudete de las Fuentes o els 5 mm a la Pobla de Vallbona, Xiva, Torrent, Almenara, Camporrobles, Montserrat, Loriguilla, Torrent, Bétera, Manises, Bunyol o L’Eliana, entre molts altres registres inferiors.

PREVISIÓ!!!

MAPA METEOPOBLE ( APP WINDY )
EVOLUCIÓ PLUGES MODEL AROME PRÒXIMES HORES

Hui com veieu serà un dia gris i caldrà portar el paraigües en ma, perquè en qualsevol moment podrà ploure. Això si, sembla que serà durant aquest migdia o vesprada, quan ens creuarà una línia d’inestabilitat un poc més potent, que deixarà precipitacions que avsnçaran d’oest a est de la Façana Mediterrània i al seu pas deixarà ruixats i inclús tempestes que puntualment podran ser fortes, deixar acumulats més significatius. Demà també tindrem el risc d’!alguns gota, però molt més anecdòtica i centrada per l’interior, però demà veurem més el sol.

DEMÀ I DIMECRES VENT MOLT FORT!!!

Primers avisos activats per part d’Aemet per l’interior de València sobretot, perquè demà de bon matí ja començarà a moure el vent de ponent, que ens acompanyarà amb força fins dijous, serà el proper dimecres quan bufe amb molta força i sobretot de manera més generalitzada i on no descartem ràfegues al voltant dels 100-120km/h, per tant tampoc descarte l’ampliació dimecres per part d’Aemet dels avisos taronja, sobretot a bona part de la província de València. A partir de dijous encara bufarà fort o molt fort a l’interior i extrem nord de la província de Castelló, però amb tendència també anar amainant.

PASQÜES MULLADES?

La setmana Santa i els dies de Pasqües continuaran predominant les potents borrasques Atlàntiques, que deixaran molta pluja per l’oest peninsular, però que aci a casa nostra també ens deixaran un oratge prou variable i amb fronts que en qualsevol moment del dia podran deixar algun ruixat, encara que no serà uns situació propicia per a pluges destacables i generals cap a la nostra zona, anirem definint dia a dia on podrà ploure del nostre territori.

Ara toca gaudir del dia de hui, amb eixe cel ennuvolat i que en qualsevol moment pot deixar pluja, un element que el tenim ben comptat cap a les nostres terres i ja vorem quan parlem d’un bon temporal que ens deixe aigua a cabassades i que tant ens agrada anunciar a Meteopoble.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando