Per Nando

24/03/2024

Demà pluges i tempestes, després temporal de vent i Pasqües rebolicades.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Atents demà a les precipitacions I inclús tempestes que podran ser fortes, després ràfegues de vent entre 100-130km/h.

ACTUALITZACIÓ VESPRADA.

Benvinguts de nou!!! Regada general la que patirem demà a la Façana Mediterrània, no seran pluges massa quantioses, però en alguns punts si que podrem arreplegar fins a 10-30 mm, no descartem que inclús vinguen en forma de algun tro o tempesta forta. Per tant!!! Aquesta nit entreu la roba estesa almenys els que viviu pel sud del territori Valencià. Desprès de les pluges de demà, recordeu que ve un episodi de vents molt intens sobretot al territori Valencià i sud de Catalunya.

ACTUALITZACIÓ MATÍ.

Bon dia!!!! Orgullós de veure com anem creixent dia a dia en la plataforma de Meteopoble,Nando i que ahir superavem els 100.000 seguidors i que dia a dia molta penya del territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears tria aquest canal per a fer seguiment de models i informar-se de les previsions meteorològiques dels dies veniders, nombroses visites a la web que per a mi és un agraïment i una emoció continguda que tot l’esforç i feina diària siga recompensada.

Be, anem a les previsions que ens venen dies rebolicats com ara mateixa vorem. Primer que res al satèl·lit ja veiem la Dana que se’ns està acostant i que a partir d’aquesta nit i matinada començarà l’acció meteorològica amb precipitacions i tempestes que avançaran de sud a nord del territori.

PRECIPITACIONS I TEMPESTES ESTA NIT I DEMÀ A CAUSA DE LA DANA.

MAPA ANLMALIES A 500HPA DEMÀ
PREVISIÓ PRECIPITACIONS MODEL AROME ESTA NIT I DEMÀ.
MAPA SIMBOLS METEOPOBLE ESTA NIT I DEMÀ.

Bé, les previsions de la Dana que tant de mal de cap ens han donat durant la setmana, que finalment va anar a parar a Canàries on ha deixat forts aiguats per aquella zona. Ara mateixa s’acosta cap a nosaltres i com veieu al primer mapa, entre hui i demà creuarà l’estret per a ràpidament reintregrar-se a la circulació general, mentrestant altra borrasca es veu pel Regne Unit I es la que el dimarts ens deixarà ben ventats.

Bé com veieu el model Arome i també el mapa de símbols creat per Meteopoble. A partir d’esta matinada començarà a ploure pel sud i poc a poc anirà cap a la província de Castelló I Catalunya. Seran precipitacions irregulars i podran vindre en forma de tempesta, ser localment moderades o fortes. Tindrem 2 tongades, una de matinada I pel matí i l’altra de vesprada que avançarà d’oest a est i deixant ruixats i tempestes irregulars pel territori Valencià i Catalunya i que cap a últimes hores, també afectaran les Illes Balears.

ATENCIÓ DIMARTS I DIMECRES AL VENT!!!!

La Borrasca que vos he parlat abans i que s’acosta pel Regne Unit es la que també ens farà parlar i prou a partir de dimarts, però sobretot dimecres que es quan tindrem les ventades més fortes. Dimarts començarà a notar-se el vent de ponent, però serà de vesprada-nit quan començarà a bufar fort o molt fort a les comarques més centrals del territori Valencià. Serà dimecres quan les fortes ràfegues de vent seran més generals I podran afectar qualsevol punt del nostre territori, sud de Catalunya i en menys mesura les Illes Balears. Ràfegues de vent que caldrà extremar precaucions perquè podran superar els 120 km/h, per tant atents a esta situació.

Sembla que dijous començarà amainar el vent però encara podrà bufar amb ràfegues fortes a la província de Castelló i Tarragona. El dimarts i dimecres encara esperem alguns ruixats per Catalunya i les Illes Balears amb nevades als Pirnieus,mentre que a casa nostra de produir-se alguna gota seria molt a l’interior de la meitad nord del territori.

I PASQÜES?

SITUACIÓ SINÒPTICA PASQÜES
MAPA D’ACUMULACIÓ PRECIPITACIONS PROXIMS 10 DIES MODEL EUROPEU.

Finalment totes les Pasqües estaran prou rebolicades també al nostre territori, no tindrem una situació de pluges generals I persistents, perquè tindrem una configuració de borrasques de ponent, però que ens aniran enviant fronts dia darrere dia i que ens podran destorbar en algun ruixat en qualsevol moment. No serà el lloc més inestable, perquè com veieu casi tota la zona centre, sud-oest, nord i oest peninsular van a mullar de valent altra vegada, una pluja que es la que ens fa falta a nosaltres.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando