Per Nando

23/03/2024

Tempestes fortes dilluns i vents huracanats dimecres.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

El dilluns serà un dia mogut amb precipitacions i tempestes irregulars. A partir de dimarts la precaució l’hem de tindre amb el vent.

Bon dia!!! Dissabte 23 de març, nou cap de setmana on no ens haurem de preocupar de cap element meteorològic que ens puga destorbar per a fer coses a l’aire lliure, si no al contrari, les temperatures seran prou primaverals amb màximes que estaran al voltant dels 20°C durant tot el cap de setmana.

Però mirem satèl·lit i fixem-nos en la Dana que se situa a les Canàries i que començarà a acostar-se cap a nosaltres les pròximes hores, però no serà fins demà la nit o dilluns de matinada, quan comence a deixar les primeres precipitacions a casa nostra.

EL DILLUNS PLUGES I TEMPESTES.

MAPA AIRE FRED A UNS 5000 METRES DILLUNS
MAPA SIMBOLS METEOPOBLE DILLUNS

Amb l’acostament de la Dana entre demà i el dilluns i la seua reincorporació a la circulació general. El dilluns esperem un dia prou tancat a la Façana Mediterrània, tindrem dos tongades de precipitacions irregulars. Una de mati que avançarà de sud cap a nord, sense descartar que puguen ser en forma de tempesta. I l’altra de vesprada que avançarà per l’oest peninsular i les precipitacions podran ser més generals a tot el territori Valencià i Catalunya i inclús podran ser moderades o fortes i en forma de tempesta.

A partir de dimarts la inestabilitat anirà a menys, però el vent anirà a més……

DESDE DIMARTS FINS DIVENDRES, UNA BORRASCA ATLÀNTICA PORTARÀ UN TEMPORAL DE VENT.

SUPER BORRASCA ATLÀNTICA A PARTIR DE DIMARTS
RÀFEGUES DE VENT DIMECRES
AIRE FRED A UNS 850HPA PRÒXIMS DIES.

Bé xiquets, a partir del proper dimarts, però sobretot dimecres caldrà estar pendents de la Borrasca Atlàntica que segurament serà batejada d’alt impacte i que a nosaltres ens impactarà sobretot pel vent que bufarà fort o molt fort de manera general, sobretot al territori Valencià. Un vent que el dimecres podra bufar amb ràfegues huracanades de més de 120 km/h i que caldrà prendre mesures i estar pendents dels avisos d’Aemet. Aquest vent començarà a pedre força a partir de divendres i encalmant prou durant el proper cap de setmana.

A més aquesta borrasca Atlàntica ens portarà uns massa d’aire més gelada,0 que farà baixar els termòmetres els pròxims dies.

Les Pasqües i per anar a eixir a menjar-se la mona, no seran massa estables i els fronts dd ponent aniran creuant península Ibèrica cara a nosaltres amb possibilitat de ruixats pràcticament tot el cap de setmana pròxim i també per al dia de Sant Vicent segons els models actuals, no seran precipitacions abundants, però si que podran destorbar en qualsevol moment del dia.

Per últim i per acabar pendents tots el dilluns amb les precipitacions i tempestes, però sobretot amb el fort temporal de vent a partir de dimarts. Seguimeeeeeeent.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa a Meteopoble,Nando tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense cap compromís.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando