Per Nando

22/03/2024

De les precipitacions del dilluns. Atenció al  temporal de vent molt potent.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Cap de setmana estable, dilluns algunes pluges I atents!!! Perquè a partir de dimarts el vent farà que parlar.

ACTUALITZACIÓ VESPRADA.

Benvinguts de nou. Atenció!!!! Perquè després de les precipitacions que esperem sobretot la vesprada-nit de dilluns, caldrà seguir les previsions meteorològiques per a dimarts, però sobretot dimecres pel fort temporal de vent que sembla que podrà afectar tot el territori Valencià amb ràfegues superiors als 100 km de manera generalitzada i que podrà donar molts problemes. Durant tot el que queda de setmana els fronts de ponent regaran tota la península i ací aplegaran desgastats, però sense descartar alguns ruixats puntuals durant tota la setmana que ve. Anem seguint els models meteorològics sobretot pel vent aue ens afectarà sobretot des del dimarts fins al dijous i caldrà extremar totes les precaucions possibles.

ACTUALITZACIÓ MATÍ.

Bon dia!!! Divendres 22 de març del 2024, continua la Dana centrada sobre les Illes Canàries, a nosaltres només ens ha portar algunes bandes de núvols sense conseqüències, així continuarà hui i demà, però a partir de diumenge te tendència a moure’s cap a la península.

Per tant cap de setmana abans de Pasqua on podeu gaudir a l’aire lliure, perquè l’oratge no ens ho impedirà en cap element meteorològic advers cap a la Façana Mediterrània. Així que disfruteu.

DILLUNS PRECIPITACIONS!!!

El diumenge per la nit i amb l’acostament de la D.A.N.A pel sud peninsular, començaran les pluges afectar pel sud del territori Valencià I poc a poc aniran desplaçant-se cap al nord,, on inclús podrien ser localment fortes a la província de Castelló I Catalunya, perquè allà sembla que podrà incidir el vent de llevant i podrà fer que eixes pluges puguen ser més consistents i en forma de tempesta.

Després pel matí-migdia del dilluns sembla que tindrem una treva, però de nou l’aire fred I l’escalfament solar farà que de vesprada-nit les tempestes que podran ser fortes i avançen des de l’oest cap a l’est i afecten les comarques del territori València i Catalunya, situació que demà afinarem millor amb els models mesoescalars.

ATENCIÓ AL TEMPORAL DE VENT ENTRE DIMARTS I DIJOUS.

La Borrasca Britànica ens farà que parlar a nosaltres la pròxima setmana a causa del vent. Una vegada creue la línia de tempestes el dilluns vesprada-nit, el vent de ponent començarà a guanyar força, i bufarà fort o molt fort, amb ràfegues huracanades a pràcticament tot el territori Valencià, que es on esperem que aquest vent incideixca més. El dia on tindrem que estar més a l’aguait será dimecres que es on esperem les ràfegues més virulentes, un vent que no sembla que pedra força fins dijous. Per tant!!! Tindrem tres dies on el perill per eixe element meteorològic el tindrem servit i per tant cal previndre abans i intentar llevar coses movibles que puguen caure a la via pública, i fer mals personals, perquè la probabilitat de que acabe succeint aquest temporal de vent és molt alta.

PASQÜES!!!

Dijous Sant i divendres, més el cap de setmana i dilluns de Pasqua, vindrà caracteritzat per una borrasca Atlàntica que portarà molta pluja a l’oest peninsular, però que a casa nostra només vindran els núvols molt desgastats. El vent podrà continuar bufant fort d’orige terral, però res a veure amb la força que ho farà entre dimarts i dijous, per tant!!! Ací podrem gaudir les Pasqües amb tranquil·litat, mentre que ls resta de la península estarà ben mullada.

Per a veure possibles canvis haurem d’esperar a l’abril, a vore si per fi es mouen les peces, perquè els models veuen indicis i perquè ja toca. Anem informant.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa a Meteopoble,Nando tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense cap compromís.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando