Per Nando

21/03/2024

Pluges i tempestes dilluns i es confirmen Pasqües rebolicades.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

La matinada del dilluns plourà sobretot a la meitat sud del territori Valencià, per la vesprada les protagonistes seran les tempestes.

ACTUALITZACIÓ VESPRADA

Benvinguts de nou!!! Pendents de les precipitacions i tempestes que patirem el dilluns, encara que no esperem massa aigua, més val això que no res. Però sobretot a Meteopoble estem molt pendents de la potent borrasca Atlàntica a partir de dimarts-dimecres i que portarà un autèntic temporal de vent a casa nostra. Ara mateixa els models meteorològics veuen ràfegues de vent molt violentes que de produir-se i confirmar-se finalment podran portar molts problemes a casa nostra. Per tant!!! Seguiment en les previsions on pareix que tindrem una setmana Santa molt variable i ventosa.

ACTUALITZACIÓ MATÍ.

Bon dia!!! Dijous 21 de març del 2024, la veritat hui me alçat positiu després de tant de temps patint per algo que la meua gent sap, però estic positiu perquè veig que Meteopoble es un canal d’informació on milers de lectors acaben llegint diàriament els meus posts i açò mai tindre prou paraules per agrair i per donar gràcies a la vida que eixe esforç m’ha recompensat amb el calor de tots vosaltres.

Però com tots els matins, hui el primer que fem és mirar satèl·lit i inclús hui també mirem el radar. Ara mateixa quan són les 5 de la matinada, tenim el cel molt cobert i així seguirà al llarg de la jornada, alguns plugims tenim ara pel litoral de la Marina Alta, però en general poca cosa esperem el dia de hui. Molta humitat, però la Dana esta molt lluny de nosaltres i per tant no ens serveix de res per a vore ploure com cal. A partir de demà i el cap de setmana vorem més el sol, però diumenge els núvols aniran a més.

DIUMENGE A LA NIT I DILLUNS PLOURÀ.

AIRE FRED EN ALÇADA DILLUNS
PREVISIÓ PLUGES DILLUNS/DIMARTS MODEL AMERICÀ.

Atents a dilluns perquè amb l’acostament de la D.A.N.A tindrem pluges de matinada i pel matí que avançaran de sud cap a nord. Per la vesprada i a causa del aire fred en altura podran créixer tempestes que avançaran des de l’interior cap a la costa i podran afectar qualsevol punt del territori Valencià, Catalunya i inclús les Illes Balears i podran ser d’intensitat forta. Per tant entre dilluns i dimarts seran uns dies on caldrà traure per si de cas, eixe objecte que no se si recordeu el nom, però és diu paraigües.

A PARTIR DE DIMARTS S’ENVOLAREM🤦🌀🌀

Disfruteu de les precipitacions del pròxim dilluns, perquè a partir de dimarts torna una nova acció meteorològica, però per a variar de noves potents borrasques Atlàntiques, que sembla que venen amb molta força i possiblement el proper dimarts, podríem parlar d’un nou temporal de vent de ponent que deixaria ràfegues superiors als 100-120 km a bona part de Catalunya, el territori Valencià i les Illes Balears. Per tant atenció a les previsions que farem a Meteopoble els pròxims dies.

En resum oratge tancat hui i amb més sol a partir de demà, però a partir de la nit de diumenge no estengeu la roba perquè podria començar a ploure pel sud del territori Valencià, on el dilluns serà un dia rebolicat i podrà ploure o tronar en qualsevol moment a la Façana Mediterrània. A partir de dimarts caldrà ficar-se pedres a les butxaques perquè sembla que el vent serà el protagonista.

Per últim, ací estem tots els dies per contar-vos totes les novetats meteorològiques a pesar de les adversitats de la vida. Meteopoble ho fa amb força i amb molta gana. Seguimeeeeeeent.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa a Meteopoble,Nando tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense cap compromís.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicítat la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando