Per Nando

20/03/2024

Comença la primavera: Pendents de la Dana i les Borrasques Atlàntiques.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Finalment l’acostament de la D.A.N.A entre diumenge i dilluns portarà algunes precipitacions més importants.

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

Benvinguts de nou, cel molt cobert el que ha quedat a la majoria del nostre territori i on inclús demà mati podríem tindre alguns plugims a les comarques més centrals del territori Valencià. Diumenge a últimes hores i dilluns sembla que les precipitacions podrien ser més destacables amb el pas de l’aire fred en altura.

Després tocarà borrasques Atlàntiques amb vent i fronts de ponent per a Setmana Santa, però a Meteopoble estem a l’aguait perquè el mes d’abril podrà portar un nou patró atmosfèric I vorem si per fi canvis de veritat. Seguiment a tots!!!

ACTUALITZACIÓ MATÍ

Bon dia!!! 20 de març del 2024, oficialment ja ens trobem a la primavera, una estació que es caracteritza per la gran variabilitat atmosfèrica i per les tempestes primaverals, vorem si això ens salva els pròxims mesos de la sequera abans d’entrar en en el maleït estiu que a Meteopoble, ja sabeu que odiem per la calor, però últimament meteorològicament parlant sembla més divertit per eixes tempestes estiuenques que ens donen una mica d’emoció meteorològica.

No m’enrotlle més i passem directament al satèl·lit on es veuen creuar alguns núvols que inclús tapen el cel en algunes comarques,, però que ahir inclús deixaven algun plugim, també si es fixeu ja apareix la depressió en altura ( D.A.N.A) que comença a despenjar-se i se situa ara mateix per l’oest peninsular, i que de moment a nosaltres només ens portarà pols en suspensió i alguns plugims inapreciables demà mati, a les comarques centrals del territori Valencià.

LA DANA NO ENS AFECTARÀ FINS DIUMENGE.

Atents entre diumenge i dilluns perquè sembla que va confirmant-se que plourà, no serà una ploguda que deixen 100 mm generals, però almenys vorem caure aigua del cel que inclús podrà ser moderada, però el més important és que serà generalitzada i pràcticament afectarà tot el territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears.

ACUMULATS MODEL AMERICÀ ENTRE DIUMENGE I DILLUNS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Tot serà perquè la Dana se’ns acostara cap a nosaltres i la formació d’una xicoteta borrasca en superfície aportarà vent de procedència marítima cap a nostres terres, deixant unes hores bones entre la vesprada-nit de diumenge i dilluns de mati, on per fi veurem ploure.

VA CONFIRMANT-SE L’ORATGE A PASQUA.

Aprofiteu la pluja de diumenge-dilluns, perquè a partir de dimarts i tota la setmana santa, es va confirmant un nou tren de borrasques Atlàntiques que a casa nostra ens tornaran a portar el maleït vent de ponent i fronts de núvols desgastats, que només podran portar alguns ruixats sense importància. Mentre novament l’oest i nord peninsular tornaran a unflar-se a pluges i nosaltres continuarem secant-se i arrupint-se com les panses.

En fi i en resum, a les 4:06 ha començat la primavera, però de moment ens portarà algo d’acció meteorològica entre diumenge i dilluns, després les Borrasques Atlàntiques ens serviran cara a Pasqües, gràcies al vent i per volar el catxirulo i poc més. Esperem que l’abril ens porte eixes tempestes i pluges que ens fan falta abans de entrar a l’estiu, perquè si no ho fa, ho passarem malament.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa a Meteopoble,Nando tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense cap compromís.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando