Per Nando

19/03/2024

Atents!!! L’oratge canviarà amb una potent borrasca el pròxim dilluns-dimarts.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Les previsions apunten que després de la reabsorció de la D.A.N.A, una profunda borrasca impactarà en la península Ibèrica.

ACTUALITZACIÓ VESPRADA

Benvinguts de nou!!! Possibles novetats de cara a diumenge-dilluns on el pas de la D.A.N.A per l’estret de Gibrlaltar podria formar una borrasca i portar pluges generals cap a la Façana Mediterrània. Açò ho contempla des d’aquest matí el model Americà i caldrà seguir-ho les pròximes eixides i esperem demà poder confirmar-ho o almenys que el model Europeu es sume a esta opció. Per tant el retorn de la Dana desde Canàries cap a la península el cap de setmana podria complicar l’oratge a casa nostra i portar precipitacions que podien ser almenys algo destacables.

ACTUALITZACIÓ MATÍ.

Bon dia!!! Dimarts 19 de març del 2024, dia Sant Josep, dia del pare i dia festiu al territori Valencià, on hui es cremaran tots eixos monuments fallers i deixarem enrere dies i dies de festa a la ciutat de València i que de ben segur molta gent ho agrairà. Està molt bé la festa, però jo no canvie per res del món viure al meu poble tranquil, sense soroll i en plena muntanya al costat de la serra del Benicadell.

Però bé!!! Anem al lio i parlem de meteo, perquè pareix que anem a tindre moviment sobretot a partir de diumenge en avant. Primer que res mirem satèl·lit i ens estan creuant alguns núvols sense importància que hui no deslliuran els actes festius i on de nou les màximes superiors als 25°C seran les protagonistes.

DESPENJAMENT D’UNA D.A.N.A ELS PRÒXIMS DIES!!!!

Com ja varem confirmar ahir el despenjament que començarà a produir-se demà i aïllara una depressió en altura ( Gota Freda) no ens afectarà finalment a casa nostra, i vindrà a situar-se els pròxims dies a l’oest peninsular i les Canàries, on allà si que deixarà un oratge més rebolicat.

Com he dit a casa nostra no ens afectarà, però a partir de diumenge anirà acostant-se cara a nosaltres i començarà a reintegrar-se a la circulació general, però així i tot portarà algunes precipitacions entre diumenge i dilluns sobretot a les zones més costaneres.

ESTAREM MOLT PENDENTS DE LA PROFUNDA BORRASCA PER AL DIMARTS!!!!

A partir de dilluns una nova borrasca començarà a despenjar-se cara la península ibèrica i segons les últimes eixides del model Americà, impactarà de ple el dimarts i deixarà un oratge molt rebolicat a bona part del territori peninsular. Atenció perquè inclús el proper dimecres, podríem tindre el dia més inestable amb un niu de borrasques per tot el territori penínsular, el que podria condicionar que les pluges, les tempestes i inclús les nevades pogueren afectar molts punts inclòs el nostre territori.

Aquest és l’acumulat de precipitacions que ens mostra el model Americà per als pròxims 10 dies. I es que a partir de diumenge començarà a rebolicar-se l’oratge i per a inicis de la pròxima setmana, la inestabilitat serà acusada a bona part de la península. Nosaltres no serà cap situació de llevant, però si el model Europeu en l’eixida d’aci una estona s’aproxima a les eixides del model Americà, el dimarts-dimecres de la pròxima setmana podríem tindre formació de baixes secundàries en la península Ibèrica, que podrien inestabilitzar més la situació meteorològica. Cosa que anirem seguint i informant durant els pròxims dies i novament actualitzarem esta vesprada.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa a Meteopoble,Nando tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense cap compromís.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicítat la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando