Per Nando

18/03/2024

Es confirma evolució final de la Dana i l’oratge a Pasqua?

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Es defineix la trajectòria final de la Dana que podrà recular de cara el cap de setmana cap a la península ibèrica.

PREVISIÓ VESPRADA.

Benvinguts a l’actualització del seguiment de models d’esta vesprada on a partir de hui sembla que ens tindrem que centrar en la setmana pasqüera. Atents a la feabsorció de la D.A.N.A el proper diumenge-dilluns perquè portarà algunes precipitacions, però caldrà seguir també una possible borrasca que ja intueix el model Americà i que podria inestabilitzar l’oratge a partir de dimarts, amb més fred, precipitacions i ja vorem si nevades a les serres. Per tant!!! En l’última eixida del model Americà, almenys ens continua mantenint en vil, per a veure almenys moviment atmosfèric a partir de diumenge-dilluns i ja vorem si es complica a partir de dimecres.

PREVISIÓ MATI

Bon dia!!! Dilluns 18 de març del 2024, poques situacions bones hem tingut al nostre territori des del passat setembre i quan realment pensàvem que aquesta era la bona, farà el recorregut poc habitual per a que justet a nosaltres no ens afecte de ple i produint un temporal com toca, perquè? Perquè no vol ploure i res més, cap situació per seguiment que fem acaba adreçant-se, però bé….. ja vorem el cap de setmana.

De moment mirem satèl·lit i no tenim massa que oferir-vos. Pas de núvols alts que no ens afecten per a res, així continuarà tant hui com. demà amb els dies principals i últims dies de les festes falleres.

TEMPERATURES MÀXIMES, ENCARA FARÀ CALOR!!!

FONT AVAMET.

Quines temperatures d’estiu ahir al nostre territori, ho podeu comprovar a la taula elaborada per les diferents estacions que tenim els membres d’Avamet, repartides al llarg de la geografía del territori Valencià. Però aquesta calor continuarà tant hui com demà on novament les màximes podran superar els 28-29°C a molts indrets, a causa d’eixa massa d’aire més càlida que tenim al damunt i que a partir de dimecres anirà minvant i baixaran les temperatures entre 6-8°C de manera generalitzada.

EVOLUCIÓ FINAL D.A.N.A, EL CAP DE SETMANA PORTARÀ ALGUNS RUIXATS.

Finalment es confirma l’evolució que farà la D.A.N.A que tant hem parlat durant els últims dies, farà un recorregut de manera possible per a no afectar el nostre territori i portar eixes ansiades pluges que tots estem esperant.

Com veieu a les imatges començarà a despenjar-se per la península Ibèrica el dimecres on dijous se situarà a l’oest peninsular per allunyar-se el divendres cap a les Canàries.

Després agafarà romb cara la península Ibèrica el cap de setmana, però quan arribe ací prop de nosaltres el diumenge, serà reabsorvida per la circulació general i per tant desapareixerà. Així i tot amb eixa transició, el diumenge es podran produir ruixats i inclús tempestes irregulars cap a les nostres comarques i que anirem definint els pròxims dies.

QUE VEUEN ELS MODELS SETMANA PASQUA?

La pròxima setmana i coincidint amb la setmana de Pasqua, sembla a dia de hui que vindrà caracteritzada per una profunda borrasca que es despenjara cap a la península i portarà associada una llengua d’aire fred, que farà desplomar-se els termòmetres. A més vindrà acompanyada de vent de ponent que tornarà a bufar fort i amb possibilitat de ruixats dispersos que podran vindre en forma de neu a les serres.

Això per a inicis de setmana, perquè si no canvien massa els models de cara a els dies plenament pasquers, les temperatures anirien al alça i novament manarien les Borrasques Atlàntiques amb molta pluja a l’oest peninsular i ací a casa nostra el element més important seria el vent.

Però açò ja es una previsió massa arriscada perquè queda molt de temps, però voreu com es compleix, perquè a casa nostra sempre és compleixen els pitjors pronòstics per als que ens agrada vore ploure.

Anem seguint-ho!!!!!

Eres empresari  i vols publicitar-te al web de Meteopoble,Nando? Si vols fer publicitat de la teua empresa ens pots enviar un correu electrònic, meteopoble_nando@hotmail.com o un  WhatsApp al telèfon 648841571, ens acoplem a les necessitats del teu negoci i sempre ens posem al teu costat. Publicítat a Meteopoble.com i et garantim un tracte personalitzat

Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Anima’t!!!
☔️🌧🌦⛅️💪⛈️❄️🌥☁️🌪🌨⚡️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando