Per Nando

17/03/2024

La dana portarà algunes precipitacions i tempestes entre dijous-divendres.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Molta indefinició encara en l’ubicació de la D.A.N.A, ara el model Europeu la situa pel centre peninsular, el que podria afavorir tempestes més intenses.

ACTUALITZACIÓ VESPRADA

Benvinguts de nou!!! Cacau mental en les previsions meteorològiques per a la setmana que ve, els models ens porten bojos i cadascú i inclús cada eixida ens mostra una configuració diferent. El model Europeu ens mostrava aquest matí una situació de tempestes de cara dijous-divendres a causa de l’aproximació de la D.A.N.A, mentre Americà continua erre que erre en allunyant la D.A.N.A cap q les Canàries, però per anar aproximant-la el proper cap de setmana i complicar l’oratge a casa nostra amb possibilitat de precipitacions.

L’evolució per a la setmana de Pasqua en les seues tendències es que segons l’Europeu tindríem una entrada freda i segons el model Americà una borrasca situada en la península podria deixar un oratge prou variable.

Per tant i en poques paraules des de Meteopoble encara no tenim massa clar el que ens passarà a partir de dijous, encara que no sembla que tindrem pluges significativament importants, si que podríem tindre un oratge més rebolicat i amb algunes precipitacions. Siga com siga esperem demà tindré les coses un poquet més clares en una D.A.N.A que segurament farà l’impossible per a no afectar-nos directament en la falta que ens fa.

ACTUALITZACIÓ MATÍ

Bon dia!!! Diumenge 17 de Març del 2024 i boig me esta tornant la modelització de la D.A.N.A que es despenjarà el pròxim dimecres i que ara el model Europeu, la desvia per una ubicació diferent del que ho fa el model Americà i que ara mateixa ho vorem.

Però com tots els matins mirem satèl·lit i tenim pas de núvols molt poc importants que creuen per l’oest, però són núvols prims que no impedeixen que el sol acabe per lluir de manera molt activa, tant hui com els pròxims dies. Atenció a les temperatures perquè entre hui i demà podrem aplegar o superar els 30°C a molts indrets.

CANVIS ENTRE DIMECRES-DIVENDRES.

EVOLUCIÓ D.A.N.A MODEL EUROPEU.

EVOLUCIÓ D.A.N.A MODEL AMERICÀ.

Xiquets, mare quin mal de cap, ara mateixa el model Europeu aposta per una situació de tempestes entre dijous-divendres, que podrien ser intenses al nostre territori i Catalunya amb el despenjament de la D.A.N.A pel centre peninsular i que amb un lleuger fluxe de llevant, seria el condicionament per a que pogueren ser inclús més generals i fortes de la previsió que férem ahir.

Per contra el model Americà la despenja molt a l’oest peninsular i per tant a nosaltres només ens portaria algunes pluges dèbils molt localitzades fruit del vent humit, però poc més.

EVOLUCIÓ POSTERIOR I SETMANA DE PASQUA.

De cara el cap de setmana i la pròxima setmana i amb l’última actualització del model Europeu, la Dana se’ns esfuma cap al Marroc, mentre una important entrada freda començarà afectar cap al diumenge la península Ibèrica i també a casa nostra, amb una important borrasca que podria formar-se al Mediterrani. De moment amb vents tramuntana, el que portaria fred sec i sense opcions a pluja a casa nostra, però si amb nevades als Pirineus.

En resum, pendents per vore si es confirma eixa línia de tempestes que podran ser intenses a la Façana Mediterrània entre dijous-divendres, a causa del despenjament de la D.A.N.A i després pendents també d’eixa descàrrega freda de cara el cap de setmana que ens podria deixar tremolant a partir del diumenge i amb més fresca de cara la setmana Santa. Seguimeeeeeeent!!!!

Eres empresari  i vols publicitar-te al web de Meteopoble,Nando? Si vols fer publicitat de la teua empresa ens pots enviar un correu electrònic, meteopoble_nando@hotmail.com o un  WhatsApp al telèfon 648841571, ens acoplem a les necessitats del teu negoci i sempre ens posem al teu costat. Publicítat a Meteopoble.com i et garantim un tracte personalitzat

Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Anima’t!!!
☔️🌧🌦⛅️💪⛈️❄️🌥☁️🌪🌨⚡️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando