Per Nando

16/03/2024

Es confirma la D.A.N.A, però com ens afectarà a nosaltres?

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

A partir de dimecres-dijous, l’oratge començarà a canviar de la ma d’un embossament d’aire fred que caldrà seguir la seua trajectòria.

ACTUALITZACIÓ VESPRADA

Benvinguts de nou, amb l’última actualització del model Americà sobre la D.A.N.A que es despenjarà sobre la península a partir de dimecres, sembla que a causa de l’aire fred podríem tindre algunes precipitacions i tempestes entre dimecres-dijous. Després la D.A.N.A s’ubicarà un poc massa a l’oest i sud i a molts pocs quilòmetres per a poder propiciar un bon temporal al sud del territori Valencià. Després el cap de setmana sembla que podria acostar-se un poc, però amb la incertesa de que ens acabe afectant directament.

De totes maneres encara hi ha molta indefinició sobte aquest embossament d’aire fred, perquè cada model va per un camí, encara que de moment no sembla una situació de pluges importants, caldrà seguir els models meteorològics durant els pròxims dies, per si de cas qualla alguna cosa més que una situació de tempestes irregulars. Vorem demà que diuen.

ACTUALITZACIÓ MATÍ

Bon dia!!! Dissabte 16 de març i tots pendents de les actualitzacions dels diferents models meteorològics, per anar veient com van definint el despenjament de l’embossament d’aire fred a partir de dimecres-dijous, la seua ubicació final i després el possible recorregut que puga anar adoptant. Situació que intentarem explicar ací.

De moment la primera imatge que vos mostrem com tots els dies es la del Satèl·lit i sense massa preocupacions al cel, en un cap de setmana on la gent mourà cap als grans pobles i ciutats on es celebren eixes falles per poder visualitzar eixos monuments.

SOL I CALOR FALLERES!!!

Cap de setmana i inicis de la pròxima setmana, inclús el dia de Sant Josep de tranquil·litat atmosfèrica i temperatures càlides. Com veieu a la imatge una massa d’aire molt càlida ens afectarà aquest cap de setmana, amb anomalies tèrmiques molt elevades i que farà pujar el termòmetre sobretot demà i dilluns per damunt dels 30°C a molts observatoris del territori Valencià. Per tant agafeu mànega curta sobretot de cara mitjan matí i migdia.

ENS CENTREM EN LA D.A.N.A!!!!

Anem a centrar-se en l’embossament d’aire fred que començarà a despenjar-se a partir de dimecres i que ens portarà algunes precipitacions a la Façana Mediterrània, però de moment cada model porta un camí i la meua previsió de hui en l’evolució de la D.A.N.A es mitjançant el model Europeu.

Bé a partit de dimecres i com veieu en l’animació un embossament vindrà a despenjar-se pel centre de la península fins al nord d’Àfrica, que preveu que es situe el pròxim divendres-dissabte. En eixa trajectòria a partir de últimes hores de dimecres i fins divendres es podran produir precipitacions irregulars, sobretot al sud del territori Valencià. En un principi no pareix cap temporal perquè finalment l’anticicló no acaba situant-se cap a França o les Illes Britàniques i canalitzant amb més incidència eixe vent allevantat. Però caldrà seguir l’evolució dels models perquè cadascú mou la D.A.N.A per un lloc diferent.

Impossible fer una previsió per al pròxim cap de setmana, davant la indefinició que adoptarà aquest embossament que deixarà l’oratge rebolicat al nostre territori entre dijous i divendres i ja vorem si el cap de setmana també.

I Pasqua?

Si mirem més enllà, ara mateixa els models meteorològics també veuen una setmana Santa que podria estar ben rebolicada a la península ibèrica i també a casa nostra, amb temperatures més fredes del que estem patint fins ara. Unes previsions que també intentarem esbrinar la pròxima setmana, però ara el que cal és definir els canvis que esperem per al pròxim dimecres-dijous, que vorem on va situant-se eixa D.A.N.A per a vore ploure més o menys a casa nostra i ja vorem si de manera més general o molt localitzada.

Seguimeeeeeeent.

Eres empresari  i vols publicitar-te al web de Meteopoble,Nando? Si vols fer publicitat de la teua empresa ens pots enviar un correu electrònic, meteopoble_nando@hotmail.com o un  WhatsApp al telèfon 648841571, ens acoplem a les necessitats del teu negoci i sempre ens posem al teu costat. Publicítat a Meteopoble.com i et garantim un tracte personalitzat

Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Anima’t!!!
☔️🌧🌦⛅️💪⛈️❄️🌥☁️🌪🌨⚡️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando