Per Nando

15/03/2024

馃敶脷ltima hora models seguiment D.A.N.A鈽旓笍馃導鉀堬笍馃憖馃導鈽旓笍鈿★笍

Destacades, Fenomens adversos, Hui, M茅s vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROL脪GIQUES A LA FA脟ANA MEDITERR脌NIA.

A Meteopoble tornem a tindre il路lusi贸 davant una possible D.A.N.A que podria portar pluges generals a partir del pr貌xim dimecres-dijous.

ACTUALITZACI脫 VESPRADA

Benvinguts de nou, continuen les eixides dels models meteorol貌gics mostrant amb for莽a el despenjament d’una D.A.N.A a partir del pr貌xim dimecres-dijous i que amb les eixides d’aquesta vesprada, tamb茅 podria vindre acompanyada d’una destacada circulaci贸 de llevant, gr脿cies tamb茅 a l’anticicl贸 que vindria a situar-se sobte Fran莽a o el Regne Unit. Des de Meteopoble com he dit este mat铆 estem il路lusionats, perqu猫 fa molt de temps que no veiem una configuraci贸 tan bona per a vore ploure al nostre territori. La situaci贸 a estes hores dels models es bona per a despr茅s de Falles, per貌 no ho podrem confirmar fins all脿 el diumenge, per tant, seguiment modelistic per vore si per fi tinguem una bona llevantada a casa nostra que ha estat tan absent els 煤ltims mesos a la Fa莽ana Mediterr脿nia.

ACTUALITZACI脫 MAT脥

Bon dia!!! Divendres 15 de mar莽 del 2024, pendents estem des de fa un parell de dies amb la possible D.A.N.A que es despenjar脿 la pr貌xima setmana, amb molta probabilitat sobre la pen铆nsula Ib猫rica, vorem a continuaci贸 on l’ubiquen els diferents models meteorol貌gics acabats d’eixir del forn. Des de hui mateix tots els posts aniran exclusivament dedicats, quasi amb la seua totalitat a les actualitzacions dels models sobre el possible embossament de la pr貌xima setmana, perqu猫 podr铆a fer ploure i aix貌 es molt important. Les Falles es presenten sense problemes meteorol貌gics en la seua totalitat incl煤s fins el dia de la crem脿.

Mentrestant com tots els matins mirem sat猫l路lit i res important respecte a nuvolositat en pr脿cticament tota la pen铆nsula Ib猫rica, amb una nit prou c脿lida que hem patit al Mediterrani com ara vorem tamb茅.

M铆nimes esta nit!!!

Font Avamet.

Temperatures prou c脿lides les que estem patint durant esta nit sobretot a les comarques de la prov铆ncia de Val猫ncia i Alacant on el mercuri s’ha quedat per damunt dels 15掳C a molts indrets, eixa ser脿 la t貌nica de les pr貌ximes jornades, nits i dies c脿lids fins all脿 el pr貌xim dijous que la situaci贸 podria canviar.

A la taula d’Avamet podeu comprovar que incl煤s no gela a cap indret i a les zones m茅s fredes del nostre territori les temperatures m铆nimes es queden al voltant de 1-5掳C respectivament.

脷LTIMES EIXIDES DELS DIFERENTS MODELS METEOROL脪GICS PER LA POSSIBLE D.A.N.A.

MODEL AMERIC脌

MODEL EUROPEU ( EIXIDA ANIT )

MODEL GEM

B茅 xiquets, sembla que va confirmant-se eixa D.A.N.A que es despenjar脿 a partir de dimecres-dijous de la pr貌xima setmana per la pen铆nsula Ib猫rica, per貌 ara falta el m茅s dif铆cil i es anar definint cap a on mour脿 i cap a on afectar脿, el seu radi d’acci贸 i els vents seran m茅s favorables per a vore ploure.

Segons la revisi贸 de tots els models aquest mat铆, a dia de hui sembla que seria una situaci贸 prou id貌nia per a vore ploure quan m茅s al sud de la Fa莽ana Mediterr脿nia a partir del pr貌xim dimecres-dijous, per貌 queda tant i costen tant de modelitzar aquests embossaments d’aire fred, que parlar de pluges i ubicaci贸 de pluges en estos moments es parlar per parlar.

La situaci贸 meteorol貌gica promet despr茅s de quasi 7 mesos de sequera, per貌 cal continuar seguint els models durant els pr貌xims dies i probablement durant el cap de setmana, ,anirem traient m茅s conclusions sobre l’afectaci贸 d’aquesta D.A.N.A a les nostres terres. De moment tornem actualitzar esta vesprada amb el model Europeu i Americ脿. Seguimeeeeeeent!!!!

Eres empresari  i vols publicitar-te al web de Meteopoble,Nando? Si vols fer publicitat de la teua empresa ens pots enviar un correu electr貌nic: meteopoble_nando@hotmail.com o un  WhatsApp al tel猫fon 648841571, ens acoplem a les necessitats del teu negoci i sempre ens posem al teu costat. Public铆tat a Meteopoble.com i et garantim un tracte personalitzat

Correuelectr貌nic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Anima鈥檛!!!
鈽旓笍馃導馃對鉀咃笍馃挭鉀堬笍鉂勶笍馃尌鈽侊笍馃尓馃尐鈿★笍

T’esperem!!!鉀堬笍鈽旓笍馃導鉀堬笍馃導鈽旓笍馃尐馃對鈽侊笍鈿★笍

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando