Per Nando

14/03/2024

Atents!!! Eixides d’ una possible D.A.N.A, que farà? 👀⛈️☔️⛈️👀⛈️☔️👀☔️⛈️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Les eixides del model Europeu ens emocionen amb una D.A.NA que es podría col·locar a bon lloc a partir del pròxim dijous.

ACTUALITZACIÓ VESPRADA

MODEL AMERICÀ
MODEL EUROPEU

Benvinguts de nou, emocionats estem en les últimes eixides dels models meteorològics, on ara també el model Americà es suma a l’eixida d’aquest matí del model Europeu. Els dos models veuen que a partir de dimecres-dijous de la pròxima setmana, una D.A.N.A vindrà a despenjar-se al sud de la península i amb unes peces ben posicionades per a que puga quallar un temporal de llevant a la Façana Mediterrània amb possibilitat de pluges quantioses.

Encara que amb cautela, perquè la fiabilitat encara es baixa al quedar una setmana, es important que els 2 models mantinguen la mateixa situació a una setmana vista i amb uns centres d’acció molt ben definits. Tot açò encara es podria desinflar perquè queda encara molt de marge, però després de tant de temps, el vore aquests mapes ens fan emocionar i traure les llàgrimes a tots els que ens encisa la meteorologia en estat pur. Queda esperar, però de moment anem per bon camí.

ACTUALITZACIÓ MATÍ

Bon dia!!! Dijous 14 de març del 2024 i comencem a ficar-se nerviosos amb les eixides del models Europeu per a que no faça massa moviments respecte a les eixides actuals, perquè la situació meteorològica per a després de Sant Josep, podría ser molt interessant a la Façana Mediterrània, això sí, no tots els models acompanyen com vorem a continuació.

Però primer que res i com tots els matins End fixem en el satèl·lit i no tenim res a destacar, cel ras que farà lluir el sol durant tota la jornada amb unes màximes que seran més que primaverals i amb valors que estaran al voltant dels 25°C de manera prou general.

Previsió totes les Falles.

SITUACIÓ SINÒPTICA FALLES.
ANOMALIES TÈRMIQUES PRÒXIMS DIES.

Com fa dies anem dient no cal preocupar-se massa per l’oratge que anem a tindre en tota la setmana, ni tampoc en els dies principals de Falles de la setmana que ve. Anticiclò al damunt i anomalies tèrmiques positives a uns 850HPA, ens garantitzen bona cosa de sol i temperatures màximes que estaran al voltant dels 25°C o inclús, atenció!!! perquè entre diumenge-dilluns podrien rondar els 30°C en alguns observatoris.

EMOCIONANTS PER UNA POSSIBLE D.A.N.A DESPRÉS DE SANT JOSEP.

MODEL EUROPEU.

MODEL AMERICÀ.

Com ja sabeu el parlar per a després de Falles ja es parlar de tendències i es fer un seguiment meteorològic que pot acabar fracassant les opcions de pluja cap a les nostres terres.

Però ara mateix l’última eixida del model Europeu aposta per el despenjament d’una D.A.N.A a partir del pròxim dimecres-dijous i que acabaria al sud de la península, amb un Anticicló Britànic que afavoriria l’entrada de llevant i les pluges a casa nostra

Per contra l»última eixida del model Americà aposta perquè la possible D.A.N.A acabe creuant a partir de dimecres de la pròxima setmana pel nord de la península i molt ràpidament cara a Itàlia, per tant les opcions de pluja en aquest model per a les nostres terres disminueixen amb esta configuració.

Queda moltíssim i els models aniran moguent ací i allà aquesta D.A.N.A que ens portarà molt mal de cap, però que confiem que per fi ens porte les precipitacions a casa nostra. Per tant tornarem actualitzar esta vesprada amb l’última actualització del diferents models meteorològics. Creuem els dits🤞🤞🤞🤞 i Seguimeeeeeeent!!!!

ATENCIÓ!!! Vols visibilittzar la teua empresa al web de Meteopoble.com. o inclús a les xarxes socials?

Tan sols ens has d’enviar un correu electrònic a meteopoble_nando@hotmail.com o un WhatsApp al 648841571 i nosaltres ens adaptem al tipus de publicitat que necessites amb un contacte personalitzat, amb totes les opcions i informació, sempre escoltant el que necessita el teu negoci, on tu sempre eres el que decideixes en cada moment.

ANIMA’T:

Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com

WhatsApp: 648841571

T’esperem!!!⛈️☔️🌧⛈️🌧☔️🌨🌦☁️⚡️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando