Per Nando

13/03/2024

ATENCIÓ!!! Els models es fiquen interesants amb una possible Dana pròxima setmana ⛈️☔️👀

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Ara mateixa tots els models veuen una configuració força interessant per a després de Sant Josep.

ACTUALITZACIÓ VESPRADA

Com sabeu i vaig dient des d’ahir, anem a estar molt pendents de la possibilitat de que es despenje una D.A.N.A i amb la possibilitat de la formació d’una profunda borrasca després del dia de Sant Josep. Les últimes eixides dels models aposten que l’Europeu la ubica al damunt de la península, mentre que el model Americà en les seues últimes eixides la depenja sobre nosaltres i ràpidament l’envia cap a Còrsega, Tunísia i Itàlia. Queden molts dies, però la configuració que estan adoptant els models meteorològics es bona de cara mitjans-finals de la pròxima setmana, però com queda molt de temps està situació encara està en perill d’extinguir-se per complet. Fem força💪💪💪💪💪💪💪💪

ACTUALITZACIÓ MATÍ

Bon dia!!! Dimecres 13 de març del 2024, ens comencem a il·lusionar amb les tendències modelistiques de cara la setmana pròxima, encara que a Meteopoble estem ben assabentats de que estem parlant d’un plaç molt llarg i per tant amb una fiabilitat baixa, també sabem i vull que sabeu que açò és un canal de previsions i seguiment de models, per tant ens arrisquem a que fracassen les tendències. Però ara de seguida vorem que ens diuen eixes tendències.

Primer que res i com tots els matins mirem el satèl·lit i l’absència de nuvolositat predomina pràcticament a tota la Façana Mediterrània, també al webcam del meu poble Castelló de Rugat podem apreciar al cel eixa escasa nuvolositat quan són les 5 de la matinada en un dia on novament les inclemències de l’oratge no perillen cap a les nostres terres.

TEMPERATURES MÍNIMES!!!

FONT AVAMET.

Fa frescoreta si ara mateixa eixim al carrer,, però de cara a migdia eixes temperatures acabaran per ser més que primaverals, anem deixant enrere un NO hivern que apenes ens ha deixat gelades a les nostres terres, llevat de les zones més habituades.

Destaquem eixes temperatures més fredes del territori Valencià que es donen ara mateixa a les poblacions de El Toro amb quasi -6°C, -3°C a Vilafranca, Bocairent o Ares del Maestrat, -2°C a Villena, Calles o El Pinós i vora -1°C a Xixona, Morella, El Toro, Sorita, Artana o Vilanova de Viver.

ATENTS A LES TENDÈNCIES PRÒXIMA SETMANA, DANA?☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️☔️⛈️

Model Europeu

Model Americà

Primer que res dir-vos que ens espera una setmana amb bona cosa de sol i temperatures que aniran pujant dia darrere dia i que inclús entre diumenge i dilluns podran apropar-se als 30°C en alguns indrets. Per tant ni aquesta setmana Fallera ni fins el dia la crema perilla cap acte per ningun element meteorològic.

Ara bé!!! A partir de hui anem a fer un seguiment modelistic, perquè comencen a vores canvis que podrien ser importants cap a les nostres terres a partir de mitjans-finals de la pròxima setmana. Els dos models meteorològics importants en les seues últimes eixides, comencen a intuir el despenjament d’una D.A.N.A a partir del pròxim dimecres-dijous i que podrà acabar formant una borrasca, que podria situar-se entre la península i el Mediterrani. A més sembla que l’anticicló te tendència a moure’s sobre eixos dies cap a les Illes Britàniques i podrà afavorir un canvi de règims de vents de més procedència marítima i per fi podria acabar plovent com cal a casa nostra.

Per acabar!!! I per a que no tinguem confusions, les tendències són una manera de fer un seguiment dels models i per això cal seguir-los de manera diària per vore si tot açò es va confirmant, però si segueixen el mateix camí, a partir de hui a Meteopoble tornarem a fer 2 previsions diàries. Seguimeeeeeeent

Eres empresari Valencià, Català,Illenc o d’altre lloc  i vols publicitar-te al web de Meteopoble,Nando? Si vols fer publicitat de la teua empresa ens pots enviar un correu electrònic: meteopoble_nando@hotmail.com o un  WhatsApp al telèfon 648841571, ens acoplem a les necessitats del teu negoci i sempre ens posem al teu costat. Publicítat a Meteopoble.com i et garantim un tracte personalitzat

Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Anima’t!!!
☔️🌧🌦⛅️💪⛈️❄️🌥☁️🌪🌨⚡️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando