Per Nando

12/03/2024

Els models veuen emocions meteorològiques després de falles👀👀👀👀🌧🌧🌧⛈️⛈️⛈️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Oratge Anticiclònic fins a finalitzar les Falles, però atenció perquè després podría canviar.

Bon dia!!! Dimarts 12 de març del 2024, com tots els dies Meteopoble fa un seguiment de models i de manera diferenciada a altres informacions, amb el meu toc personal, cadascú informa com creu convenient, però a Meteopoble ens guiem per informar amb el rigor de les previsions d’una manera més desenfadada, no sosa, aventurant-se amb la probabilitat de les possibles tendències, que de vegades es compleixen i d’altres no.

Però bé!!! Com tots els dies el primer que fem és mirar satèl·lit i ja es nota com va predominant l’anticicló que fa d’escut per a que ens apleguen núvols importants a casa nostra, per tant inhibint cap possibilitat de precipitacions.

EL VENT AMAINA, PERÒ ENCARA HA BUFAT FORT ESTA NIT.

FONT AVAMET.

El vent de mestral fort encara s’ha deixat notar amb molta força a les comarques habituals del nord del territori Valencià, però te tendència amainar les properes hores. Així i tot deixa registres les últimes hores que superen els 100 km/h a Xert, Vilar de Canes, Rossell o la Torre d’en Besora, també ràfegues superiors als 90km a Sant Mateu o Ares del Maestrat, més de 80 km a Catí, Tírig o Xodos entre molts altres.

EVOLUCIÓ FALLES.

Cap problema meteorològic per a la setmana de Falles i tampoc per a inicis de la pròxima setmana, ni per al dia de la crema. Tindrem bona cosa de sol i amb possibilitat de pas de núvols alts sense més conseqüències. A més les temperatures començaran una enfilada cap amunt i que el cap de setmana i inicis de la setmana que ve, inclús les màximes podran apropar-se als 30°C. Per tant!!! Sense preocupacions com anys anteriors on les inclemències meteorològiques van fer malbé alguns monuments.

ATENTS!!! LES TENDÈNCIES VEUEN CANVIS.⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️🌧🌧

MODEL AMERICÀ MITJANS-FINALS PRÒXIMA SETMANA.

MODEL EUROPEU MITJANS-FINALS PRÒXIMA SETMANA.

Comencem a il·lusionar-se després de tants mesos d’avorriment meteorològic, tot gràcies a que les tendències dels models de cara mitjans-finals de la pròxima setmana, comencen a intuir un moviment de peces, que pot acabar afavorint el nostre territori si tots els centres d’acció acaben col·locant-se com toca. De moment i si no hi ha molta variació en les pròximes eixides, sembla que va agafant força la possibilitat del despenjament d’una borrasca al sud de la península la pròxima setmana. Caldrà vore el moviment de l’anticicló, perquè d’ell dependrà que eixa borrasca ens puga acabar afectant amb vents humits o no.

Però com veieu l’emoció meteorològica amb aquest seguiment esta servida a Meteopoble, després de tot estaria bé que la Meteo ens compensara amb una bona situació de pluges intenses i generals. De moment no hi ha res clar al quedar tants dies, però aquest també es un canal de seguiment meteorològic i així ho farem les pròximes publicacions, seguir-ho i informar com hem fet sempre.

Eres empresari Valencià, Català,Illenc o d’altre lloc  i vols publicitar-te al web de Meteopoble,Nando? Si vols fer publicitat de la teua empresa ens pots enviar un correu electrònic, meteopoble_nando@hotmail.com o un  WhatsApp al telèfon 648841571, ens acoplem a les necessitats del teu negoci i sempre ens posem al teu costat. Publicítat a Meteopoble.com i et garantim un tracte personalitzat


Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Anima’t!!!
☔️🌧🌦⛅️💪⛈️❄️🌥☁️🌪🌨⚡️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando