Per Nando

10/03/2024

Alguns ruixats esta vesprada!!! Confirmat l’oratge falles.🌦🌦🌦🌦

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Restes d’inestabilitat deixaran ruixats esta vesprada de manera irregular i el vent continuarà bufant amb força.

Bon dia!!! Diumenge 10 de Març del 2024, la Borrasca Mònica que ahir deixava un oratge prou rebolicat a bona part de la península Ibèrica, te tendència a moure’s cap a l’est i poc a poc les precipitacions i nevades van a menys. Afortunadament a Catalunya és un dels llocs on més és van deixar notar eixes precipitacions i encara que fa falta molta més aigua, per poca que siga, sempre es d’agrair.

Com veieu al satèl·lit hui a casa nostra ja no tenim tanta nuvolositat com ahir, per tant el sol lluirà un poc més, però està vesprada novament la nuvolositat pot aplegar a tapar el cel.

Forts vents les pròximes hores.

AVISOS HUI PER VENT, AEMET.
ÚLTIMES RÀFEGUES DE VENT, FONT AVAMET.

EVOLUCIÓ VENT PRÒXIMES HORES.

El vent també ha estat protagonista durant les passades hores i continuarà bufant fort les pròximes hores, però aquesta nit deixa ràfegues intenses a diverses poblacions del territori Valencià i que cal destacar els 100 km/h de Xodos o El Toro, així com ratxes que oscil·len entre els 50-80km/h a moltes poblacions de la província de València. Aemet manté avís groc per a hui a tot l’interior de la província de València I nord d’Alacant per eixe vent de ponent i que demà bufarà fort de Mestral per l’interior nord de la província de Castelló.

Ruixats esta vesprada i confirmació oratge falles.

ACUMULATS PRECIPITACIONS PRÒXIMA SETMANA
POSSIBILITAT DE RUIXATS HUI, MODEL AROME.

Be xiquets, no es refieu de l’oratge esta vesprada i amb la roba estesa fora del carrer,, perquè amb la mica d’inestabilitat que encara queda damunt de nosaltres, creixeran núvols que podran deixar alguns ruixats irregulars, però que així i tot no descartem que puguen vindre acompanyats d’algun tro o en forma de granís.

La pròxima setmana i fins la cremà de falles, la configuració de borrasques Atlàntiques que a nosaltres només ens porten que núvols amb alguna gota, serà la predominant. Per tant enguany les festes falleres no perillen respecte a les inclemències meteorològiques com anys passats.

Caldrà vore i anar seguint, per si després de Falles i de cara Pasqua, l’oratge adopta una configuració diferent i ens porta un oratge més inestable, cosa que de moment encara no ho podem saber.

FINS DEMÀ.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando