Per Nando

9/03/2024

Plou i plourà, però ens fixem en tendències?🌧🌧🌧🌧⛈️⛈️⛈️⛈️👀👀

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Plou per Catalunya i plourà al nostre territori les pròximes hores, però cal fixar-se en les tendències.

Bon dia!!! Dissabte 9 de Març del 2024, comencem el dissabte pendents del cel, les fortes ventades també han estat protagonistes les últimes hores i també ho seran durant les pròximes, on les ràfegues poden ser inclús superiors als 100km entre demà i despus-demà al nostre territori.

Però si veieu el satèl·lit i radar, plou a Catalunya i encara que siga de ponent, més val això que no res. A nosaltres les pròximes hores també ho farà, amb eixe front que ens està apunt d’entrar i deixarà ruixats cap allà mitjan matí o migdia, no seran generals, però podran afectar a diverses comarques del nostre territori, sobretot per l’interior de València i comarques centrals.

Previsió demà i pròxima setmana!!!

Bé, demà tindrem més sol, després del pas del front que deixarà les precipitacions el dia de hui, però sense descartar que puga caure alguna gota poc important. La pròxima setmana i com podeu vore al mapa d’acumulats de precipitacions del model Europeu, continuarem amb una situació de fronts de ponent, que a casa nostra deixaran molt poca pluja, però novament Catalunya serà la més beneficiada de la Façana Mediterrània.

TENDÈNCIES!!!🌧🌥☁️🌧🌧

Encara que se, que son mapes a tropecentes hores i per tant la fiabilitat a estes hores es completament nula. Caldrà fixar-se si el model Americà continua amb el mateix posicionament per a poder vore canvis en la configuració atmosfèrica per a després de Falles, una situació que porta contemplant des de fa varies eixides i que caldrà anar seguint, perquè com sabeu fa 6 mesos que no hem pogut seguir res de trellat.

En resum: algunes precipitacions hui i fort vent hui i els pròxims dies, pròxima setmana de noves borrasques Atlàntiques i vorem si hi ha llum per a vore ploure a casa nostra després de Falles. Confiem!!!

FINS DEMÀ.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando