Per Nando

7/03/2024

Esta nit plourà!!! I demà la nit i dissabte també. Borrasca avançant.🌀🌀🌦🌦⛈️⛈️⛈️🌧🌧🌧

Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Els fronts actius faran ploure entre esta nit i dissabte, en agunes comarques podran ser localment fortes i inclús amb tempestes.

Bon dia!!! Dijous 7 de març del 2024, la situació hui vindrà per l’espera de les pluges entre esta nit i pròxima matinada, que inclús podran ser localment fortes en algunes comarques i anar acompanyades de tempesta.

De moment al satèl·lit ja s’aprecia que tenim alguns intervals de núvols fruit d’eixa borrasca que comença a tocar les portes de l’oest peninsular i deixa pluges intenses per aquelles zones a estes hores.

Atents a esta nit, plourà, però més cap a les comarques del nord.

AVANÇ PRECIPITACIONS ESTA NIT I MATINADA.

Com fa dies anem dient, les precipitacions a partir d’esta vesprada-nit i matinada aniran acostant-se cap a casa nostra, a partir de les últimes hores de la jornada començaran afectar les nostres comarques. Sembla que on menys plourà entre esta nit i demà serà a les comarques d’Alacant I on més ho farà serà a la província de Castelló i Catalunya on inclús podran ser localment fortes.

Demà la nit i dissabte més del mateix, un nou front atravasssera la península Ibèrica i deixarà al seu pas ruixats arreu del nostre territori, sobretot durant el dia de dissabte i que podrien ser un poc més consistents, però al final sense ser massa gran cosa per a la sequera que estem patint, sembla que el dissabte les comarques d’Alacant també es podran fore afavorides.

I el vent de ponent tornarà a guanyar protagonisme durant el dia de demà i sembla que després de les pluges d’esta nit i dissabte el diumenge les pluges seran anecdòtiques i residuals, però les ràfegues de vent és deixaran notar més aquest dia.

Els inicis de la pròxima setmana començarà a guanyar protagonisme l’anticicló, però hui ja es veuen nous canvis que començaran a inestabilitzar un poc més l’oratge a partir de dimecres-dijous, però serà de la ma de nous fronts de ponent que de moment poca pluja deixaran cap a la Façana Mediterrània.

Tornem demà, esperem que millor que hui, perquè no veig res clar.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando