Per Nando

6/03/2024

Atents!!! La Borrasca portarà precipitacions inclús tempestes demà i el dissabte 🌦🌧☁️⛈️❄️

Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

El fronts que avançaran des de l’oest peninsular deixaran pluges prou generalitzades inclús amb tempestes i nevades a les serres més altes.

Bon dia!!! Dimecres 6 de Març del 2024, les adversitats de la vida tenim que afrontar-les com vinguen, però mai penses que d’un dia per a l’altre, poden vindre moments tan durs i sense esperar-los, després d’un èxit en recuperació i que el fa tirar enrere tot el que havíem avançat. La força farà que tot segueixca i prompte pugem recordar açò com un malson.

Necessitava hui dir aquestes paraules, però ens centrem en Meteo que es el que toca en aquesta web i com tots els dies ho fem mirant el satèl·lit, que ja veiem com es veu eixir la Borrasca per l’Atlàntic que es la que ens portarà les pluges demà de vesprada, en un primer front actiu i després entre divendres de vesprada-nit i dissabte de mati.

HUI FA MÉS FRED!!!!

Font Avamet

Hui ens alcem amb temperatures més fredes i on tímidament passen dels 10°C a les zones més arrimades de la costa, d’algunes poblacions de la província de València i de la província d’Alacant, la resta hui amaneix per davall d’eixos 10°C i inclús tenim gelades prou important en els llocs més gelids del territori Valencià.

Destaquem de la taula elaborada per Avamet eixos-9°C a El Toro, -7,3°C a Vilafranca o Ares del Maestrat, els -5,7°C a Bocairent, -4,8°C a Calles o -4,3°C a Morella entre moltes altres que hui si que han arribat a eixos valors per davall de zero.

Encara que les pròximes nits les temperatures mínimes variaran poc al nostre territori, la pròxima nit i les de després, les gelades no seran tan intenses a causa de que tindrem més núvols i novament el vent tornarà a moure, per tant les temperatures no podran baixar tant.

Demà borrasca i canvis!!!🌦🌧☁️⛈️❄️

PRECIPITACIONS MODEL AROME

MAPA SIMBOLS METEOPOBLE,DEMÀ I DIVENDRES.

Con veieu demà tindrem un matí tranquil, però de cara la vesprada-nit començaran a entrar els núvols des de ponent i començaran els primers ruixats a les comarques més interiors, que poc a poc aplegaran al litoral de cara la matinada de divendres. No seran pluges massa quantioses, però si generalitzades i on inclús podran vindre acompanyades de tempesta, podran ser localment fortes per la província de Castelló i Catalunya. Podrà caure algunes volves de neu per les serres més altes de la província de Castelló i com no, tornarà a nevar pels Pirineus Catalans.

DIVENDRES PER LA NIT I DISSABTE DE MATÍ ALTRA TONGADA 🌧🌧🌧🌧🌧🌧

Divendres per la nit i dissabte, un altre front actiu deixarà noves precipitacions a la Façana Mediterrània, fruit de la potent borrasca que se situarà entre el Regne Unit, França i la Península i afavorirà eixes precipitacions, que novament seran generals i podran ser inclús localment moderades o fortes per l’interior de Castelló i Catalunya i sense descartar alguna tempesta.

Atents!!! Perquè mourà el vent que podrà bufar amb gana de ponent a partir de divendres i durant tot el cap de setmana, on sembla que les ràfegues de vent podran ser més fortes el diumenge on la inestabilitat no serà tan pronunciada i sols esperem pas de núvols amb ruixats residuals.

PRÒXIMA SETMANA, FALLES.

La setmana pròxima de Falles sembla que tindrem una setmana prou Anticiclònica i tranquila, sense vores cap situació de precipitacions a la Façana Mediterrània. Les temperatures no patirien massa canvis amb les observacions dels models meteorològics.

De cara a l’altra i acostant-se als dies de la cremà es podria embolicar un poc, però açò són tendències dels models actuals parlant a quasi 15 dies i per tant una probabilitat d’encert molt baixa a estes hores, però que anirem actualitzant-les les pròximes jornades.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando