Per Nando

5/03/2024

Borrasca activa a partir de dijous 🌀🌀🌀🌧🌧❄️❄️❄️⛈️⛈️🌨

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Un front actiu ens creuarà entre dijous-divendres i altre el cap de setmana, portan novament un vent de ponent amb ràfegues molt fortes.

Bon dia!!! Dimarts 5 de març del 2024, l’afició que portem en aquesta pàgina relacionat amb la meteorològia i l’adversitat dels fenòmens meteorològics, que es produeixen al nostre territori cap a finals d’estiu i tardor, es va vore truncada el més d’octubre i després de les tempestes intenses del setembre i sense tornar pràcticament cap dia on hem pogut divertir-se de configuracions inestables, la situació continua pràcticament calcada, encara que el proper dijous-divendres i el cap de setmana, fronts més actius podran attavessar les nostres terres.

Però bé!!!! Cansats de tots els matins pràcticament dir la mateixa situació al satèl·lit quan ens alcem. Poca nuvolositat amb un clar moviment dels núvols poc importants que creuen la península de ponent cap a llevant. Eixa serà la tònica de hui i demà.

Temperatures mínimes hui!!!

Font Avamet.

Temperatures mínimes que tornen a deixar valors per damunt dels 10°C a les comarques litorals i prelitorals de la província de Castelló,València i tot el sud de la província d’Alacant, situació pareguda amb les mínimes que continuarà els pròxims dies a tot el territori.

Destaquem les més baixetes quan són les 5 de la matinada a Vistabella del Maestrat amb -3,3°C, -2,4°C a El Toro, Cirac amb -1,2°C o els -1,1°C de Castielfabib, són les úniques poblacions on gela de moment i quan són les 5 de la matinada al territori Valencià. Així que fred, no en fa.

Borrasca activa entre dijous-diumenge.

SITUACIÓ SINÒPTICA A PARTIR DE DIJOUS.

TORNA EL VENT A PARTIR DE DIJOUS/DIVENDRES.
ACUMULATS PRECIPITACIONS BORRASCA ACTIVA.

Bé, oratge sense massa canvis fins al pròxim dijous de vesprada-nit, quan l’acostament d’una borrasca pel nord de la península farà créixer la inestabilitat a causa d’un front prou actiu que creuarà d’oest a est i deixarà pluges dèbils o localment moderades al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears.

Atenció perquè inclús podria portar la neu a les serres més altes, perquè les temperatures començaran a baixar encara que no massa,, però deixarà un ambient més fresquet I inapacible durant el cap de setmana, però gràcies al vent de ponent que tornarà a guanyar protagonisme durant el proper divendres, deixant ràfegues superiors als 80/100km.

I la setmana que ve i les tendències per als dies principals de falles?

La setmana pròxima vindrà caracteritzada per l’acostament de l’anticicló cap a les nostres terres, per tant pràcticament l’estabilitat atmosfèrica i sense grans elements meteorològics que puguen fer perillar els actes principals de Falles. Ara bé!!! De cara els dies més importants i dia de la cremà, no descartem, que torne l’activitat de les Borrasques Atlàntiques, amb nous pas de fronts de ponent que vorem com acaben afectant a casa nostra.

Recordem que estes previsions són a molt llarg plaç i podrien variar d’un dia per altre, però des de Meteopoble ens agrada avançar l’oratge quan les condicions ho permeten i sempre d’una perspectiva modelistica més fiable que altres alternatives.

FINS DEMÀ.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando