Per Nando

4/03/2024

Atenci贸!!! Comencem setmana pendents del models i del niu de borrasques 馃殏馃殏馃挜馃挜馃挜馃挜馃尙馃尙馃尌鈽侊笍馃對馃導鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍馃尐

Destacades, Fenomens adversos, Hui, M茅s vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROL脪GIQUES A LA FA脟ANA MEDITERR脌NIA.

Els fronts Atlantics que ens afectaran de cara a finals de setmana, podran vindre amb prou activitat i precipitacions moderades i incl煤s algunes nevades a les serres.

Bon dia!!! Dilluns 4 de Mar莽 del 2024, comencem setmana pendents de les Borrasques Atl脿ntiques, que novament ens creuaran pel nord de la pen铆nsula sobretot de cara el pr貌xim cap de setmana, encara que vinguen de ponent, sembla que vindran amb prou activitat segons els 煤ltims models meteorol貌gics.

Per貌 mirem sat猫l路lit com tots els matins, per comen莽ar setmana, ho fem amb un cel sense massa nuvolositat i amb perspectiva de que aix铆 siga durant els pr貌xims dies, almenys fins dijous, quan de nou vinga eixa en猫sima configuraci贸 de borrasques de ponent, que podr脿 portar m茅s nuvolositat i sobretot eixes precipitacions de cara el proper cap de setmana.

脷LTIMES R脌FEGUES DE VENT!!!!

FONT AVAMET.

PREVISI脫 VENT PR脪XIMS DIES.

Encara tenim algunes ratxes fortes que s’han produit durant la passada nit, per貌 la tend猫ncia al llarg de la jornada es que el vent vaja perdent for莽a. Destaquem els 80 km/h de Xert, vora 70 km/h a Gaianes i Castellfort o els m茅s de 60 km/h a la Font de la Figuera, Rossell, Pego, Castell贸 de la Plana, Benirredr脿, Olocau del Rei, Benic脿ssim, Xixona, Cat铆, Aiora, Alcoi o Carlet.

B茅, com he dit abans el vent comen莽ar脿 amainar les pr貌ximes jornades, per貌 atents, perqu猫 de cara a Dijous i amb la nova aproximaci贸 de les Borrasques per la part occidental peninsular, el vent de proced猫ncia terral comen莽ar脿 a guanyar for莽a i sobretot de cara el pr貌xim cap de setmana podr脿 bufar amb r脿fegues molt fortes.

Previsi贸 esta setmana de borrasques i precipitacions al territori peninsular i la Fa莽ana Mediterr脿nia.

SITUACI脫 SIN脪PTICA.

ACUMULATS PRECIPITACIONS PR脪XIMS DIES.

TEMPERATURES A 850HPA PR脪XIMS DIES.

Pendents de les previsions meteorol貌giques de cara finals de setmana, encara que tindrem una situaci贸 poc favorable, a causa d’eixa configuraci贸 poc humida que venim patint des del passat Octubre, que nom茅s porta precipitacions abundants a la part m茅s occidental pen铆nsular. Sembla que els fronts que ens podran afectar el cap de setmana, podran vindre amb certa activitat, sobretot per la mitat nord del territori Valenci脿 i Catalunya, on incl煤s podr铆em tindre algunes pluges moderades entre divendres i diumenge i el vent fort com a protagonista i de segur amb nous avisos meteorol貌gics, per este odiat element meteorol貌gic. Per tant, mals dies per a la recta final de la Magdalena de Castell贸.

Si es fixeu amb el mapa de temperatures per a esta setmana a uns 850 hectopascals, poca variaci贸 patirem, amb una lleugera pujada de les temperatures durant els pr貌xims dies, per a de nou, tornar a baixar el cap de setmana que ve, amb l’entrada novament d’una massa d’aire m茅s gelada.

Tend猫ncies pr貌xima setmana!!! S’acosten dies principals Falles 馃憖馃憖馃憖馃對鈽侊笍馃尌馃導鉂勶笍馃尐

MODEL GFS INICIS PR脪XIMA SETMANA.

MODEL EUROPEU INICIS PR脪XIMA SETMANA.

Observant les tend猫ncies dels 2 grans meteorol貌gics que son el model Americ脿 i el model Centre-Europeu, els dos aposten perqu猫 de nou torne una situaci贸 Anticicl貌nica a partir del pr貌xim dilluns, sense perillar els inicis de la pr貌xima setmana que ja es una setmana decisiva per a les festes falleres.

Sembla que de cara mitjans-finals finals de la pr貌xima setmana, podrien tornar novament els fronts aponentats, per貌 com sabeu les tend猫ncies meteorol貌giques a tants dies vista perden fiabilitat, i encara que intentem fer un avan莽, de cara els principals dies de les festes falleres, tot a莽貌 pot canviar, perqu猫 estem en un mes meteorol貌gic de gran variabilitat atmosf猫rica.

Per貌 tranquils que a Meteopoble anirem esbrinant els pr貌xims dies fins donar en el clau d’estes previsions i intentar avan莽ar el dia de la crem脿 per a que tots estem ben assabentats de l’oratge a la Fa莽ana Mediterr脿nia.

Fins dem脿.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando