Per Nando

3/03/2024

Nou tren de borrasques i que més?🚂🚂💥💥🌬🌬🚂🚂🌥☁️🌦🌧

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

El vent continua bufant amb força cap a les nostres terres i segons els models una nova desfilada de borrasques impactarà per l’Atlàntic peninsular.

Bon dia!!! Diumenge 3 de març del 2024, se que alguns se’n heu adonat que les coses no van bé, així es, les coses no van bé, però estem lluitant per a que tot vaja millor i deixar enrere aquesta mala època i que sense vosaltres encara seria més difícil digerir. Passarà i esperem que més prompte que tard.

Però mentrestant anem al lio perquè ahir no varem fer publicació,per tant les previsions meteorològiques ens esperen. Ho fem primer que res i com tots els dies mirant el satèl·lit i hui també el radar meteorològic. Com podeu observar un front deixava anit alguns ruixats que estaven previstos i que apenes deixaven alguns mm poc importants arreu de la nostra geografia, però van ser tan inapreciables que no val la pena ni nomenar. Ara mateixa s’estan produint algunes precipitacions per Girona, però poc a poc anar desapareixent al llarg de la jornada.

Últimes ràfegues de vent i previsions vent pròxims dies.

AVISOS AEMET HUI.
ÚLTIMES RÀFEGUES DE VENT, FONT AVAMET.
PREVISIÓ VENT PRÒXIMS DIES MODEL AMERICÀ.

Bé i el vent que no ens abandona i hui continuem amb avis taronja i groc per part d’Aemet per eixes ràfegues que bufen amb força al llarg del nostre territori, part de Catalunya i les Illes Balears.

Destaquem les ratxes més fortes produïdes durant la passada nit i trobem registres de fins a 164 km/h a Xert, 148 km/h a Rossell, 137 km./h a Sant Mateu, 134 km/h a La Serratella o els més de 120 km/h a Vilar de Canes o Catí entre moltíssimes més poblacions com podeu observar a la taula on el vent ha bufat per damunt dels 90/100 km/h. Així continuarà bufant les pròximes hores, però amb tendència anar afluixant els propers dies de la pròxima setmana. Això si, no per massa temps.

Previsió pròxima setmana i tendències.🌬🌬☁️☁️🌦🌦🌧

ACUMULATS PRECIPITACIONS PRÒXIMA SETMANA.

La pròxima setmana vindrà caracteritzada per variar un poquet d’un nou desfilament de borrasques Atlàntiques que novament portaran bona cosa de pluja cap a la part més occidental de la península, però que aci els fronts només deixaran algunes pluges poc importants, sobretot de cara el cap de setmana pròxim. El vent de ponent que tendirà amainar de cara dimarts, tornarà agafar força a partir de dijous-divendres pròxim i per tant, el proper cap de setmana serà prou rebolicat amb molt de vent i temperatures sense grans variacions.

De moment continuem sense vore cap situació de pluges de llevant cap a la Façana Mediterrània i encara que queda molt per a la gran setmana Fallera, de moment no veiem grans indicis que ens puguen fer pensar de cap temporal per a eixes dates i açò ja es alarmant, perquè plou a tots els llocs menys ací. En fi…….

GRÀCIES A TOTS PER ESTAR AHI.


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando